Lihtsad nipid, kuidas oma suhet tunduvalt paremaks muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnikord on just väikesed asjad need, mis loevad. Seega vahel piisab vaid veidi oma käitumise muutmisest, et oma suhet paremaks muuta.

Yourtango.com vahendab soovitusi, mida oma suhte paremaks muutmiseks tasub teha:

1. Jagage huvisid

Armusuhet otsides loodetakse leida inimene, kellel on sinuga sarnased huvid. Raske on oma elu jagada inimesega, kes sinu hobisid ei hinda ega mõista asju, mis sind naeratama panevad. Seega tasub huvituda oma partneri tegemistest ja teda toetada  tegevustes, mis talle tõeliselt meeldivad. Nii tekib suurem lähedustunne ja te mõistate üksteist paremini.

2. Naerge koos

Inimestele meeldib naerda naljakate sündmuste ja asjade peale. Naer peletab muresid ja parandab meie enesetunnet nii füüsiliselt kui ka vaimselt. See tekitab kahe inimese vahel intiimsust, suurendab õnne- ja lähedustunnet.

3. Kallista teda siiralt

Kui oled partneriga kaua koos olnud, siis võid hakata võtma teda enesestmõistetavalt ja näitate üksteisele füüsilist kiindumust välja ainult seksi või hüvastijätu-musi ajal.  Pikaajaline suhe saab aga värskendust, kui õpite üksteisele jagama hellust ka argipäevas. Mine oma partneri juurde ning kallista teda nii, et sa keskendud ainult temale ja naudid tema keha lähedust.

4. Ole viisakas

Viisakus peab ka pikaajalises paarisuhtes olema tähtsal kohal. Kui oled oma partneriga viisakas, siis see näitab, et austad teda. Seega ära nõua oma partnerilt asju, vaid palu neid. Ka lihtne «palun» ja «aitäh» ütlemine tavaliste tegevuste juures mõjuvad paarisuhtele hästi. Seega ei tohi elementaarset viisakust alahinnata ja ära unustada!

5. Üllatage teineteist

Ära oota partneri sünnipäeva või muud tähtpäeva, et talle üllatust teha. Ka väikesed igapäevased üllatused, näiteks armas kirjake enne tööpäeva, võib tema tuju heaks teha ja suhtele positiivselt mõjuda. Kui tahad teha suuremat üllatust, siis osta teile tema lemmikbändi kontserdipiletid või kostita teda erilise õhtusöögiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles