Lihtsad nipid, kuidas muuta oma välimus stiilsemaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dianna Agron
Dianna Agron Foto: Mavrixphoto / Scanpix

Selleks, et moodne välja näha, ei pea tingimata kandma kõige kallimaid ja viimase moe järgi trendikaid rõivaid. Mõnikord saab välimuse stiilsemaks muuta ka paari pisikese muutuse ajal.

MSN Glo vahendab mõned lihtsad nipid, kuidas oma välimus ilma vaeva nägemata stiilsemaks muuta.

Nahktagi. Korralik nahktagi muudab iga riietuse stiilsemaks, see sobib nii teksade ja T-särgi kui ka kleidi või trennirõivaste peale. Kõige klassikalisem valik on must nahk, kuid tegelikult võid erinevate värvide ja mustritega eksperimenteerida.

Jakk õlgadel. Kanna jakki õlgadel. Ära mõtle, et see on jakk, kasuta seda pigem keebi või pontšona.

Kihid. Mida rohkem kihte, seda parem, eriti jaheda ilmaga. Pane selga maika, tõmba selle peale mõni armas pluusike ja kõige peale nahktagi. Aksessuaarina kasuta vööd ja käekotti. Seeliku alla võid sobitada näiteks säärised. 

Jalanõud. Kui lähed poest jalanõusid ostma, siis vali sellised, mida sa muidu ei tahaks jalga panna. Vaheta kontsad näiteks madalate saabaste või tenniste vastu, sandaalide asemel pane jalga jooksutossud. Pea meeles, et imelikud valikud võivad sind väga trendikaks muuta.

Vastandid tõmbuvad. Kanna midagi väga väikest koos millega väga suurega. Pane selga näiteks maani ulatuv seelik ja nabapluus. Või kanna suurt T-särki ja lühikesi teksaseid. Moeka välimuse annab see, kui mängid erinevate suuruste ja kontrastidega. 

Firmamärgid. Igaüks võib oma riietuse stiilseks muuta, aga kui tahad olla tõeliselt trendikas, peaksid investeerima vähemalt ühte firmamärgiga tootesse. Chaneli kaubamärk on klassika, millega pole võimalik eksida. 

Mütsid. Moeka välimuse jaoks on oluline oma riietus korralikult läbi mõelda ja ükski teine aksessuaar ei pane rõivastusele niivõrd tugevat punkti kui müts. Sul võib kaabut kandes olla tunne, et oled liiga uhkelt riides, aga selles ongi asja iva. 

Päikeseprillid. Kanna alati päikeseprille. Tunduvalt lihtsam on kanda päikeseprille, kui oma silmi meikida. Võta õppust Vogue'i peatoimetajalt Anna Wintourilt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles