Seitse märki, et mees on sinust huvitatud valedel põhjustel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik suhted pole kaugeltki ideaalsed, aga suhtes olevatel inimestel on ise raske vigu märgata. Võib juhtuda, et kallim ei saa ise ka aru, et ta midagi valesti teeb, sest ta kasutab sind alateadlikult ära. 

Kõige parem asi, mis sa teha saad, on iseennast kaitsta, et sa ei saaks liiga palju haiget. Kuigi sa võid olla veendunud, et kallim tõesti armastab sind, võivad temal olla teised eesmärgid. Allwomenstalk pani kirja seitse kõige selgemat märki, mis viitavad sellele, et mees huvitub sinust valedel põhjustel.

1. Sa meeldid talle vaid oma välimuse tõttu

Üks selgemaid märke, et mees on sinuga koos valedel põhjustel, on see, kui ta kasutab sind vaid kauni aksessuaarina. See mees ei hooli, kellega ta väljas käib, peaasi, et need naised oleksid imekaunid ja muudaksid mehe sõpru kadedaks. Selles pole midagi halba, kui su kallim tahab sinuga veidike uhkustada, aga tee kindlaks, et see pole ainus põhjus, miks ta sind oma ellu tahab.

2. Ta tahab sind voodisse saada

Leidub mehi, kes on naistest huvitatud vaid seksi eesmärgil. Kuigi seks on iga suhte äärmiselt oluline osa, peaks partneritel olema veel ühiseid huvisid kui vaid seks. Keegi ei taha, et teda ära kasutatakse, eriti vaid seksi jaoks, seega oota veidike enne, kui oled nõus mehega voodisse minema.

3. Ta tahab oma eksi kadedaks teha

Veel üks asi, mille suhtes tasuks ettevaatlik olla, on see, kui mees kasutab sind vaid selleks, et oma eksi kadedaks teha. Kui iga kord välja minnes kohtute «juhuslikult» mehe eksiga või kui käite kohtades, kus mees käis eksiga, siis tõenäoliselt kasutab mees sind ära.

4. Ta on huvitatud su sidemetest

Mõned mehed otsivad selliseid naisi, kellega suhtes olemisest oleks neile mingisugust kasu. Näiteks naisel on mõjukaid sõpru või naisel on kindlas valdkonnas häid sidemeid, mistõttu avaneb mehel võimalus saada parem töökoht või muud head. Kas sinu kallim eelistab sinuga kohtuda siis, kui teatud sinu sõbrad on ka seltskonnas?

5. Ta on huvitatud su rahast

Kui oled jõukas naine, ole ettevaatlik meestega, kes satuvad su teele, sest mõned neist võivad olla vaid raha peal väljas. Tee kindlaks, et kallim ei käi sinuga väljas vaid seetõttu, et sul on korralik sissetulek või et sa oled majanduslikult kindlustatud. Samuti jälgi seda, kas mees palub omale kalleid kinke teha.

6. Ta kasutab sind selleks, et eksist üle saada

Kas oled koos mehega, kellel hiljuti lõppes eelmine suhe? Kui jah, siis kas oled mõelnud sellele, et ehk huvitub mees sinust vaid seetõttu, et unustada eelmist kallimat? Kas ta räägib oma endisest kallimast palju ja on isegi tunnistanud, et igatseb teda? Võtke asju rahulikult ja lase mehel end paremini tundma õppida, et ta saaks sinusse armuda.

7. Sa olid tema jaoks kerge saak

Kas mees kutsus sind välja või oli kõik vastupidi? Kuigi oma huvi näitamine pole halb, tasuks kindlaks teha, kas mees on sinust tõeliselt huvitatud või nõustub ta sinuga välja tulema vaid seetõttu, et näeb sinud kerget saaki. Lase tal oma tähelepanu ja armastuse nimel vaeva näha, et ta õpiks sind hindama ja tahtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles