86-aastane vanavanaema avaldas erootilise romaani

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Lisaks E.L. Jamesile on orbiidile ilmunud uus erootiliste romaanide kirjanik – 86-aastane Salt Lake Cityst pärit vanavanaema Georgia Gorringe, kirjanikunimega Georgie Marie, avaldas just oma esimese romaani «No Good-Bye» («Ei hüvastijätule»).

Gorringe'i lapsed ja lapselapsed ei olnud alguses kindlad, et tema kirjutamishobist midagi välja tuleb. Kuid peale mitut aastat on värvikas tulemus valmis. Gorrinde'i raamat avaldati digitaalselt selle aasta veebruaris ja peagi ilmub ka raamatupoodidesse.

Väga inspireeriv on näha, kui inimene võtab omale kõrges vanuses uue eesmärgi. Kuid huvitav on just see, et tegu on erootilise romaaniga, sest enamik inimesi arvavad, et selleks vanuseks on seksielu läbi. See müüt vajab aga kummutamist, sest uuringute järgi on paljud 70-80-aastased seksuaalselt aktiivsed ja rahuldatud. Tuleb välja, et kõrgemas vanuses naised on rohkem muretud ja vabamad ning teavad, et nad väärivad ka seksuaalset naudingut.

Gorringe'i romaan räägib igavlevast koduperenaisest, kes on armunud seksikasse raadiosaatejuhti. Tema saateid kuulates hakkab ta ka ise saatesse helistama ja kirjutama ning loodab temaga päriselus kohtuda. Gorringe väidab, et tegu on väljamõeldusega, kuid tema lapsed arvavad, et ta on saanud kellestki päriselus inspiratsiooni. Siiski tõestab vanavanaema, et kunagi pole liiga hilja seksuaalseteks fantaasiateks.

Vaata inglisekeelset intervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles