Parimad Emmy gala kleidid: stiilinipid otse punaselt vaibalt

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts (kleit: Elie Saab)
Julia Roberts (kleit: Elie Saab) Foto: SCANPIX

Emmy galal tulid kokku paljud kuulsused ja demonstreerisid punasel vaibal kauneid kleite. Women's Health Magazine'i moetoimetaja toob välja kõige paremini riietunud naised, kellelt saab õppida teatuid stiilinippe.

Foto: SCANPIX
  • Ära karda kanda lühikest kleiti

Julia Roberts kannab tumesinist lühikest Elie Saabi kleiti. See tõestab, et lühike kleit võib olla pidulikel üritustel vägagi sobiv – eriti kui sul vapustavad jalad.


 
 Foto: SCANPIX
  • Näita oma õlgu ja käsi

Kui sul on ilusad õlad ja käed, siis rõhuta neid! Paljud staarid kandsid taolisi kleite punasel vaibal, kuid Lizzy Caplani valitud Donna Karani kleit oli eriti silmapaistev.

Foto: SCANPIX
  • Armasta valgeid kleite

Kui kannad valget kleiti, siis sa ei näe tingimata välja nagu pruut. Valged kleidid on hea võimalus välja näidata oma säravat jumet, nagu Sofia Vergara tegi seda Roberto Cavalli kleidis.

Foto: SCANPIX
  • Armasta ka julgeid värve

Alati on tähelepanu saamiseks kindla peale minek ka julged erksad värvid, nagu näiteks punane. Hea näide sellest on Claire Danesi kantud punane pitsist seljaosaga Givenchy kleit.

Foto: SCANPIX
Foto: AFP / Scanpix
  • Riietu vanusele vastavalt

Kui  oled noor nagu Sarah Hyland (vasakul), siis võib tähelepanu tõmmata Christian Siriano liibuva ülaosa ja erksavärvilise balliseelikuga. Kui aga oled soliidsemas eas naisterahvas, siis jää elegantseks nagu Christine Baranski (paremal).

Foto: Dan Steinberg/AP
  • Anna pükskostüümile võimalus

Kui sul ei ole tuju kleiti kanda või oled nendest tüdinenud, siis võib alati kanda kahes osas pükskostüümi, nagu tegi seda Robin Wright Ralph Laureni loomingus. Jäta see riietus võimalikult tagasihoidlikuks ning ära lisa palju aksessuaare; vaja on kõigest kõrgeid kontsi.

Foto: SCANPIX
  • Kui kahtled, riski!

Oranži ja musta kooslus seostub tavaliselt halloweeniga. Kuid punasel vaibal paistis just nendes toonides positiivselt silma «Troonide mängu» näitlejanna Natalie Dormer, kes kandis J. Mendeli kleiti. See tõestab, et mõnikord tasub riskimine ära!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles