Lühikesed mehed on paremad kallimad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui otsid meest, kes oleks pikk, tõmmu ja nägus, siis võib-olla peaksid oma ideaalmehe kriteeriume veidike muutma. Nimelt on teadlased teinud kindlaks, et lühikesed mehed on paremad kallimad.

New Yorgi ülikooli (NYU) teadlased selgitasid välja, et abielu lühema mehega jääb tõenäolisemalt püsima kui abielu pikema mehega, kirjutab Women's Health Magazine.

NYU sotsioloogid kogusid suuremahulise (peaaegu 50 aastat kestnud) uuringu käigus informatsiooni 5000 perekonna kohta, et välja selgitada, kas mehe pikkus mõjutab armusuhteid. 

Tuli välja, et lühemad mehed (170 cm või lühemad) abiellusid harvemini kui nende pikemad sookaaslased, kuid samas esines lühemate meeste seas 32 protsenti vähem abielulahutusi. Teadlased pole kindlad, miks see nii on, kuid nad usuvad, et lühemad mehed on paremad kaaslased.

Selgus, et lühemad mehed teevad näiteks rohkem koduseid töid kui pikad mehed. Lühem mees teeb keskmiselt 8 tundi ja 28 minutit kodutöid nädalas, võrreldes keskmist kasvu mehe 7 tunni ja 38 minutiga ning pika mehe 7 tunni ja 30 minutiga. Teadlased ütlesid, et nende tulemuste põhjal võib järeldada, et mida pikem on mees, seda vähem vaevub ta kodutöid tegema.

Samuti selgus, et lühemad mehed võivad teenida rohkem raha kui pikad mehed ja ka voodis tunduvad lühikesed mehed olevat osavad, sest nemad seksivad partneriga tihemini kui pikad mehed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles