Rattaga tööle sõitjad naudivad paremat seksuaalelu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Inimesed, kes sõidavad tööle rattaga, on enda sõnul õnnelikumad ja produktiivsemad kui varem. Lisaks on tänu sellele paranenud nende seksuaalelu.

Briti kampaania «Cycle to Work Day» korraldas 2500 rattasõiduhuvilise seas küsitluse, millest ilmnes mitu huvitavat moodust, kuidas igapäevane rattasõit elukvaliteeti parandab. Näiteks väitis 89 protsenti küsitlusele vastanud inimestest, et rattaga koju sõitmine aitab tööpäevast välja lülitada ja tekitab enne koju jõudmist hea tuju, millega on tore tervitada oma kallimat, sõpru ja peret, vahendab Daily Mail.

Selle tulemusena kinnitas 66 protsenti küsitlusele vastanud inimesest, et pärast seda, kui nad hakkasid rattaga tööl käima, muutus nende suhe paremaks. 39 protsenti avaldas isegi, et tänu rattasõidule on neil rohkem energiat linade vahel hullamiseks.

Rattausku pöördumine ei paranda vaid kodust elu. Ligi pool vastanutest ütles, et igapäevane rattasõit aitab suure töökoormusega paremini hakkama saada. 82 protsenti tunnistas, et on nüüd vähem stressis ja kolmandik küsitlusele vastanutest märkis, et rattasõit aitab kaasa ka loomingulisusele, sest sõidu ajal tuleb palju häid mõtteid.

Peamine on see, et enamik inimestest, kes küsitlusest osa võttis, peab oma elu mitmekülgselt  paremaks pärast seda, kui hakkas bussi või autoga liiklemise asemel rattaga tööle sõitma. Tasub proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles