Tahad, et mees sinusse armuks? Tekita temas turvaline tunne

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naisele mõjub hästi see, kui mees tekitab temas turvalise tunde, aga sarnase tunde peaks ka naine mehes looma. Kas sina oskad luua intiimsust, mis paneks mehe sinusse üha rohkem armuma? 

Selleks, et luua suhet, millest oled alati unistanud, pead olema võimeline looma oma mehega tõelist intiimsust. Intiimsus ei pea olema füüsiline - intiimsus on pigem see, mis juhtub siis, kui kaks inimest tunnevad end teineteise seltsis niivõrd turvaliselt, et üksteisele oma emotsionaalset poolt paljastada. Sellise intiimsuse loomiseks on vaja kahte inimest, kirjutab YourTango.

Kuidas luua intiimsust ja turvatunnet, mis tekitaks mehes üha soojemaid tundeid sinu vastu? Siin on mõned nõuanded.

1. Loo vajalik turvatunne

Miks armub mees ühesse naisesse, kuid teine jätab teda külmaks? Järelikult aktsepteerib naine meest sellisena, nagu mees on või vähemalt jääb mehele selline mulje. Kui sina pole võimeline mehes sellist turvatunnet looma, ei saa ta end sinu seltsis mugavalt tunda ega jagada sinuga emotsionaalset intiimsust, mis on pikaajalise suhte jaoks hädavajalik.

Hea moodus, kuidas mehes turvatunnet tekitada, on vältida kriitikat ja näidata mehele, et sa hindad teda. Mees ei tohiks tunda, et sa võid ta ühel hetkel endast eemale tõrjuda. Tänu sellele tunneb ta end üha mugavamalt sinu läheduses, kuni ta lõpuks taipab, et sina oledki naine, keda ta vajab oma ellu.

Oletame, et mees viib sind teatrisse, kuid etendus valmistab sulle pettumuse. Selle asemel, et pärast etendust arutada, mis sulle seal ei meeldinud, ütle mehele, et sa oled õnnelik, et ta koos sinuga plaane tegi ja et sulle meeldib temaga koos olla. Mida rohkem mees tunneb, et sa aktsepteerid teda ja tema otsuseid, seda kiiremini tekib teie vahel intiimsus.

2. Ole avatud ja haavatav

Teine moodus, kuidas tekitada mehes sinu juuresolekul mugavat tunnet, on olles ise haavatav. See tähendab, et sa näitad talle oma tõelisi tundeid, mitte ei varja midagi tema eest.

Oletame, et olete esimesel kohtingul ja sa oled veidike närvis. Ütle seda mehele! Mehe arvates on see armas, et sa julged aus olla ja see tekitab temas hea tunde ning julgustab ka teda oma tundeid avaldama.

Südamest rääkides teed sa midagi väga võimsat: sa vallandad oma sisemise sireeni, sinu naiseliku osa, mis ongi peamiseks põhjuseks, miks mees sinusse armub. Ja kui see juhtub, avad sa ukse sellisele intiimsusele, millest sul enne polnud aimugi.

3. Unusta mõte, et sa pead kõike kontrollima

Tõelist intiimsust ei saa peale suruda või ette planeerida. Tõeline intiimsus tekib siis, kui loobud mõttest, et pead asjade käiku kogu aeg kontrollima ega lase suhtel loomulikult kulgeda. Lase armastusel end üllatada.

Järgmine kord, kui lähete kohtingule, ära mõtle sellele, mis võib saada sinust ja su kallimast. Ole hetkes kohal, vastasel juhul ei saa sa kogeda hetki, mis tekitavad mehes tunde, et ta tahab sinuga olla. See aitab ka paremini oma tunnetega kooskõlas olla ja neid mehele väljendada. Mees tajub, et sa usaldad teda ja ta tahab sinuga lähedasemaks muutuda.

Sa võid kogeda intiimsust ja kaua igatsetud armusuhteid siis, kui tekitad mehes turvatunde ja oled siiras. See on imeline viis, kuidas sügavat sidet luua ja kaua koos olla, sel juhul ei taha mees sind ealeski käest lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles