Michael Caine: õnneliku abielu saladus on eraldi vannitoad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Michael Caine (paremal) ja tema abikaasa Shakira.
Sir Michael Caine (paremal) ja tema abikaasa Shakira. Foto: REMY DE LA MAUVINIERE/AP

Filmilegend Sir Michael Caine (81) ütles hiljuti antud intervjuus, et õnneliku abielu saladus seisneb selles, et mehel ja naisel on eraldi vannitoad.

Caine'i sõnul võiks paaril juba suhte algusest alates olla eraldi vannitoad, et mees ja naine ei peaks kunagi vannituba jagama, vahendab The Daily Mail.

«Vastasel juhul on mehel ainult vannitoas üks nurgake, kus on raseerimisvahendid ja hambahari ning jagatud vannituppa on mehel raske pääseda,» jagas Caine oma elutarkust.

Auhinnatud näitleja, kes on oma praeguse abikaasa Shakiraga (67) koos olnud juba 42 aastat, jätkas: «Teist saavad naisega võrdsed partnerid. Mina ja mu naine oleme kõiges võrdsed. Meie suhe pole selline, et tühine naine on abielus kuulsa filmitähega. Me oleme võrdsed ja tema teeb ekraaniväliselt sama palju tööd kui mina ekraanil ja see on äärmiselt oluline.»

Caine rääkis, et abikaasa käib temaga igal poole kaasas, sest kui partnerid käivad eraldi, siis tekivad neil omad sõbrad, keda kaasa ei tunne. Siis kulgetakse justkui paralleelsed jooned.

«Paralleelsete joonte kohta on ju teada, et need kulgevad ühes taktis, kuid ei ristu iialgi. See on suhtes väga oluline - partnerid ei tohiks kulgeda paralleelselt. Sa pead tutvustama oma naist kõigi ja kõigega oma elus,» sõnas vanameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles