Vaata, millised olid selle nädala parimad meiginäited!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keira Knightley
Keira Knightley Foto: Brent Perniac/AdMedia/SIPA/Brent Perniac/AdMedia/SIPA

Kuulsused peavad hoolikalt valima oma rõivaid, meiki, aksessuaare ja maniküüri, sest fotograafid püüavad neid igal võimalikul hetkel tabada.

Kuigi mõnikord jäävad kuulsused kaamera ette ajal, mil nad eelistaksid ilmselt nähtamatud olla, löövad kõik tuntud naised end suurürituste jaoks alati üles. Glamour.com jälgis sel nädalal kuulsate naiste meigivalikuid ja tõi välja viis kõike silmapaistavat naist ning mille poolest nad silma jäid.

Megan Fox
Megan Fox Foto: MAVRIXONLINE.COM

1) Reese Witherspoon - kaunis lilla lauvärv, mis sobib kenasti näitlejanna riietuse ja ka saabuva sügisega.

2) Megan Fox - näitlejanna reklaamis sel nädalal oma värsket filmi Austraalias, kus ta kandis liibuvat oranži kleiti, kuid iluekspertide pilgu püüdsid hoopis Foxi põsesarnad, mis olid meigig niivõrd hästi välja toodud, et neid lihtsalt ei saanud märkamata jätta.

3) Keira Knightley - kaunis lillakas huulepulk, mis ennustab saabuva jahedama perioodi tulekut.

4) Emma Stone - roheline lauvärv ja punane huulepulk, mis sobivad kenasti kokku Stone'i helepunaste juustega.

5) Lily Aldridge - modelli nähti sel nädalal ühel moeüritusel ning Aldridge paistis silma oma imekaunite suitsusilmadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles