Sügisel on trendikas kanda kudumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõrvarõngaid ei pea enam sugugi paarina kandma, märgib moeblogija Anni Jürgenson.

Foto: Anni Jürgenson

Mis juhtub, kui kohtuvad mood ja kunstiajalugu? Vastuse leiad Instagrami kasutajalt Copylab. Igapäevane annus moodi läbi huumoriprisma on igal juhul garanteeritud. Vaata http://instagram.com/copylab. Piltidel tüdruk Chaneli kõrvarõngaga.

Kõrvarõngaste kohta kehtib sel sügisel reegel, et mida suurem ja uhkem, seda parem. Seda siiski vaid juhul, kui kanda ainult üht ehet korraga, kas siis vasakus või paremas kõrvas. Trendi alustasid Céline, Louis Vuitton ja Isabel Marant, saates modellid lavale vaid ühe massiivse kõrvarõngaga, justkui oleks teine ununenud.

Pahatihti põhjamaisesse kliimasse sobimatute moetrendide pärast ei pea enam külmetama, sest sel hooajal näitasid disainerid moelavadel muu hulgas ka rohkem kudumeid kui kunagi varem. Mitte ainult kampsunid, vaid ka püksid ja retuusid on sel sügisel seda masti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles