Viis meessoost sõpra, kes võiks olla igal vallalisel naisel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Me hindame sõprussidemeid eriti hetkel, mil oleme üksi. Siis võib sõpradest saada meie uus perekond, meie hõim. Nad tunnevad meid läbi ja lõhki, on näinud meid kõige parematel ja ka kõige halvematel hetkedel. Sõpra ei valita soo järgi, kuid on vaja vastassoo arvamust ja kes oleks parem seda jagama, kui sinu meessoost sõbrad.

Tavaliselt on naistel palju sõbrannasid ja meestel palju sõpru, kuid äärmiselt värskendav on see, kui su sõprusringkonnas on mõlema soo esindajaid. Glamour pani kirja, millised viis meessoost sõpra võiks igal vallalisel naisel olla. 

1. Aus mees

Temale võid kõigest rääkida, ta on usaldusväärne ja kuulab sind hea meelega. Ta jälgib su juttu, paneb siis oma õlleklaasi käest ja ütleb kogu selle asja kohta oma ausa arvamuse. Ta ei hoia end tagasi, ta on alati aus ja avameelne. Just sellepärast ta sulle meeldibki.

2. Flirtija

Teie kahe vahel ei saaks kunagi midagi romantilist olla, aga ta teeb sulle pidevalt komplimente ja tekitab sinus tunde, et sa oled kõige kaunim naine maailmas. Temaga koos olles tunned, et oled (ilus) naine ja tema lähedus annab sulle energiat. Teid peetakse sageli paariks, kuid tegelikult olete vaid head sõbrad. Te olete piirid paika pannud ja mõlemad respekteerivad neid ega astu neist üle. 

3. Peoloom

Tema teab alati, millised bändid kus esinevad ja sageli on tal ka tasuta pileteid erinevatele üritustele. Ta on härrasmees, ta maksab sinu eest arveid, ka siis, kui sa võitled sellele vastu ja ta aitab sul õhtul taksot tellida, et saaksid turvaliselt koju. Talle meeldib sinuga koos olla ja ta tutvustab sind uutele ja huvitavatele inimestele. 

4. Turvamees

Temale võid helistada siis, kui asjad pole kuigi hästi. Ta mõistab su probleeme ja hoolib sinust. Ta tahab sind aidata, täpselt nagu sina aitaksid teda. Ta kaitseb su seljatagust ja on valmis igale halvale kohtingukaaslasele koha kätte näitama. 

5. Usaldusisik

Sa võid talle absoluutselt kõigest rääkida. Ta ei kritiseeri sind. Ta kuulab ja annab sulle nõu. Ta jagab sinuga asju, mida teised tema kohta ei tea. Mõnikord on need asjad tõeliselt isiklikku laadi. Ja see on normaalne. Maailm võib teid mõlemit segadusse ajada, kuid kahekesi koos on lihtsam õiget rada leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles