Galerii: toimus suurejooneline soengupidu Hair Fusion Show

Linda Pärn
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

6. septembril toimus Riia kongresside majas Hair Fusion Show 2014 - juuksurite rahvusvaheline heategevus-show. Saadud tulu, üle 5000 euro, läks heategevusfondile Bērnu slimnīcas fonds, mis kogub raha Riia ülikooli kliinikumi lastehaiglale.

Heategevuslik suurejooneline soengushow Hair Fusion Show sai alguse Eestist. Ellukutsujateks olid juuksuribrändi Make Your I.D. tipp-stilistid Igor Zaharov ja Denis Kovalenko ning brändi  turundusjuht Alina Privalova. Show eesmärk on avada vaatajatele juuksurikunsti fantastiline maailm, mis moeajaloolaste hinnangul on juba üle viie tuhande aasta vana. Ilu, headus ja talent – need on kolm läbivat sõna kogu ürituse kontseptsioonis, sest juuksurid annetavad saadud raha lastefondidele, et aidata haigeid, ühiskonna tuge vajavaid lapsi.

Heategevusüritus Hair Fusion Show toimus esmakordselt Eestis 29. aprillil 2011. aastal. Eesti, Läti, Venemaa ja Aserbaidžaani parimad meistrid demonstreerisid oma juuksurikunsti ja kõrgmoe nägemust Vene teatri laval. Üritusest saadud raha, 7831 eurot, kanti SA Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi arvele, et aidata insuliini süstivaid diabeedihaigeid lapsi. Raha koguti insuliinipumpade ostmiseks. 18. mail 2013 aastal läks show taas täissaalile. Osavõtjate arv kasvas – nii nagu esimesel korral, soostusid ka nüüd oma kollektsioone näitama Eesti, Venemaa, Läti, Leedu ja Soome parimad stilistid. Seekord abistati kampaania raames sügava puudega, enneaegselt sündinud lastega peresid ja koguti 11 000 eurot.

Show geograafia laieneb ja piirid kaovad – sest lapsed on ju meie tulevik. Hair Fusion Show 2014 Riias sai teoks tänu ilusalongi Dzintreks tipp-stilistidele Georgi Edemskile ja Vladimir Makarenkole. Uus show toimub juba 2015. aasta kevadel, sest alati leidub neid, kes vajavad meie abi, järelikult – las show saab tuule tiibadesse!

Tänavu osalesid 15 tiimi: Lätist, Leedust, Eestist, Soomest, Venemaalt ja Kasahstanist. Läti - ilusalong Dzintreks, kool-stuudio Create in Riga, ilusalong Dīva, ilusalong Strogonovs, Victorija Poleckih & Martin Pupolsi tiim, Vera Kurotškina tiim, ilustuudio PamPam, Klērs Studija tiim; Leedu – Aida Krupskiene tiim; Kasahstan – Sergei Karunin ja Hadjimurat Kasõmov; Soome - Helsinki Hairdressers Creative Team stilist Rami Luusua juhtimisel; Eesti – Intersaloni stilistide tiim ja samuti show loojad ja ideoloogid Igor Zaharov ja Denis Kovalenko, MAKE YOUR I.D; Venemaa – Nikolai Golovkovi & Andrei Sozontovi loominguline tiim, loominguline ühendus Di.Zhi & Sergei Žilinski Dmitri Vinokurovi ilustuudiost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles