11 mehetüüpi, kellega tasuks enne abiellumist väljas käia

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Öeldakse, et enne õige printsi leidmist tuleb suudelda palju konni. Pole kahtlustki, et erinevate meestega väljas käimine on tohutult lõbus, pealegi aitab see välja selgitada, milliseid omadusi sa mehes hindad ja milliseid kindlasti ei tahaks näha.

MSN Glo pani kirja 11 mehetüüpi, kellega naine võiks enne abiellumist väljas käia.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Kunstnik

Ta võlub sind luuletuste, laulude, maalide jms. Ta tahab rääkida oma tunnetest ja tänu temale saad kohvikus alati tasuta kohvi, sest ta töötab seal. Teie suhe ei pruugi aga pikka aega kesta, sest tundlikud mehed on tavaliselt kõige tundlikumad just oma tunnete suhtes.

Peohing

Tema entusiasm ja armastus elu vastu on lausa nakkavad. Su sõbrad jumaldavad teda ja temaga koos olles ei tunne sa kunagi igavust. Teie suhtest ei pruugi asja saada, sest seda meest on raske veenda mõnda õhtut vaikselt kodus veetma. Ta on püsimatu hing, keda on raske paigal hoida.

Hulljulge

Selle mehe adrenaliinisõltuvus tekitab sinuski tunde, et võiks proovida asju, mida sa varem pole kogenud. Te mõlemad olete pidevalt endorfiinide «laksu» all ja ta otsib järjest uusi asju, mida saaksite koos proovida. Teie suhe ei pruugi kaua vastu pidada, sest kui esialgne eufooria kaob, otsib see mees midagi uut, mis temas elevust tekitaks. 

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Esteet

Ta räägib sulle klassikalistest filmidest ja väärt kirjandusest. Ta tutvustab sulle ooperit ja julgustab sind lugema Kanti ja Kierkegaardi. Teie suhe ei pruugi püsima jääda, sest selles mehes on peidus snoob. Alguses võib see sulle meeldida, kuid ajapikku paneb vaid silmi pööritama.

Looduslaps

Koos temaga oled sa loodusega üks ja hakkad praktiseerima joogat. Sa loobud punase liha söömisest ja avastad, et kuivatatud puuviljad on päris maitsvad. Teie suhet on aga raske hoida, sest sulle tundub, et mees käitub asjatult pühakuna. Ja varsti viskavad ka kuivatatud puuviljad üle.

Noorem mees

Ta tekitab sinus tunde, et sa oled kõige huvitavam ja ilusam naine, keda ta ealeski on näinud (kui ta on piisavalt noor, siis võib see isegi tõde olla). Teie suhe ei püsi ilmselt kaua, sest kui sina meenutad aega, mil internet ja mobiiltelefonid olid alles tulevikumuusika, vaatab tema sulle suurte silmadega ja segaduses otsa.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Vanem mees

Ta hoolitseb sinu eest, pakub sulle head seltsi ja jumaldab sind. Oled näljane? Ta valmistab sulle süüa. Oled väsinud? Ta masseerib su selga. Depressioonis? Ta viib sind Pariisi! Teie suhtes võib raskusi esineda seetõttu, et sa ei tunne kunagi, et te olete päris võrdsed.

Sportlane

Kui olete koos väljas, tekib sul tunne, justkui sa oleksid ballikuninganna, kes on suhtes kooli kõige kuumema spordipoisiga. Ta on tugev ja sitke, kuid iseloomu poolest on ta kui suur kaisukaru. Teie suhe ei pruugi kaua kesta, sest sa taipad peagi, et teil pole suurt midagi ühist.

Mässaja

Tema karm välimus meelitab sind ligi, kuid tema armas ja tundlik külg on see, mis lõplikult su ära võlub. Teie suhtest ei saa asja, sest ta ütleb sulle, et sa oled tema jaoks liiga hea, et sa väärid paremat ja siis sõidab ta oma mootorrattaga päikeseloojangu poole. Või avastad sa, et see kutt kasvas äärelinnas asuvas uhkes majas, saab iga kuu vanematelt toetust ja ainuke asi, mille vastu ta mässab, on töökoha leidmine.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Naistemees

See sujuv härrasmees võlub sind kiirelt ära. Ta teab, kuidas naise poolehoidu võita. Teie suhe ei pea ilmselt kaua vastu, sest ta väidab, et on naistemees vaid seetõttu, et pole veel õiget naist kohanud. See võib ju tõsi olla, aga kui ka pole, siis ühe hea kogemuse saad sa siiski: järgmine kord on sul juba palju kergem naistemeest ära tunda.

Hea mees

Tõenäoliselt suudab see mees pakkuda sulle kõike: mugavust, intiimsust ja stabiilsust. Teie suhe ei pea kaua vastu, sest sel mehel puudub selgroog, teda on kerge mõjutada ja sa kaotad tema vastu austuse. Enne, kui ta pikalt saadad, tee kindlaks, et käitud ikka õigesti. Võib-olla on tal lihtsalt veidike rohkem aega vaja ja võib-olla on tema suurim viga see, et sa meeldid talle lihtsalt nii palju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles