Seitse positiivset viisi, kuidas partneri õnn meid mõjutab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Õige partneri leidmine, kel on positiivne maailmavaade, võib aidata meil oma elus rohkemat saavutada ja oma täielikku potentsiaali paremini ära kasutada. Ilmselt polnud sul aimugi, et õige partner võib sind nii palju mõjutada.

Kui oled kunagi täheldanud, kuidas negatiivsed inimesed sind kurnavad, siis kujuta vaid ette, kuidas mõjuks sulle kooselu positiivse inimesega. End tuleks ümbritseda positiivsete inimestega, see kehtib ka kallima kohta. Allwomenstalk pani kirja seitse moodust, kuidas positiivne ja õnnelik partner meid mõjutab.

1. Õnn on nakkav

Pole tähtis, millist stressi sa oma elus koged, partneri näol on ikka naeratus ja ta suudab su päeva alati helgemaks muuta. Tulemuseks on see, et hakkad ka ise rohkem naeratama. See kõik tuleneb faktist, et õnn on nakkav. Ja see õnn aitab sul oma elu paremini elada. 

2. Sul on rohkem energiat

Sina keerad voodis teist külge ja mängid mõttega, et võiks veel edasi magada, kuid partner seob koridoris tossupaelu kinni ja plaanib minna jooksma. Kui oled otsustanud üles tõusta ja temaga liituda, siis taipad hiljem, et see andis sulle päevaks rohkem energiat. Tänu partnerile oled suuteline rohkem saavutama ja tunned end paremini.

3. Tugevam immuunsüsteem

Uurimused on tõestanud, et õnnelikud inimesed on harvemini haiged, seega unusta muremõtted ja ole õnnelik. Ära muretse pisiasjade pärast ja keskendu parem imelistele asjadele, mida elu sulle pakub. Õnnelik partner võib seega su immuunsüsteemi tugevamaks muuta.

4. Vähem depressiooni

Kui su partner on tavaliselt õnnelik, märkad peagi, et ka sina oled õnnelikum kui enne. Tänu sellele koged sa ka vähem depressiooni. Sa suhtled teistega rohkem, lased tundeid (nii häid kui halbu) endast välja ja depressioon jätab su peagi rahule.

5. Saavutad rohkem

Kui sul on õnnelik partner, siis ilmselt oskab ta ka kõige tumedamatel päevadel valgust näha. Ta aitab sinul positiivset ellusuhtumist hoida, ka neil hetkedel, kui sul on endal seda tõeliselt raske teha. Ka teadlased on tõestanud, et õnnelik partner aitab oma kallimal rohkem saavutada.

6. Suudad rasketest aegadest üle olla

Pikaajalises suhtes tuleb meie teele ikka tõuse ja mõõnu. Kui su kõrval on õnnelik partner, siis sa suudad raskustest paremini läbi tulla. Kui elu paiskab su teele katsumusi, suudad sa need enda kasuks pöörata ja lood omale elu, millest oled alati unistanud.

7. Teie vahel on suurem intiimsus

Õnneliku partneriga koged ka suuremat intiimsust. Te loote tugevama sideme, teie armastus on tugevam ja te tunnete teineteise vastu suuremat kirge. Vahel võib tunduda, et elate justkui armastusromaanis. Ja seda kõike mõjutab su partneri õnn!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles