Seitse märki, et peaksite omavahelist suhtlust parandama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui arvad, et teie suhtes valmistab probleeme vähene või halb suhtlemine, siis teatud märkide abil on võimalik kindlaks teha, kas asi on tõesti selles. Me kõik oleme vaid inimesed ja teeme aeg-ajalt vigu, seetõttu tuleks õppida oma erimeelsusi tõhusalt lahendama, et saaksite ka kõige keerulisematest olukordadest välja astuda.

Allwomenstalk toob välja seitse märki, et peaksite omavahelist suhtlust parandama.

1. Te ei kuula teineteist

Üks ilmselgemaid märke halvast suhtlusest on see, kui te ei kuula teineteist. Kui segad pidevalt partneri jutule vahele, siis see ei saada talle just kõige paremat signaali. Partnerile võib jääda mulje, et sa ei hooli üldse sellest, mis tal on öelda. Ürita oma kuulamisoskust parandada ja proovi mõista, mida partner tahab sulle öelda. 

2. Üks teist on passiiv-agressiivne

Passiiv-agressiivsus on üks kõige ohtlikumaid suhtlusvorme, sest see võib teisele inimesele kõvasti haiget teha ja ajapikku mõjutab selline suhtlemine teie suhte stabiilsust. Ürita vaidluste käigus rahulikuks jääda ja kasuta oma sõnu probleemide lahendamiseks, ära tee teisele inimesele haiget.

3. Üks teist läheb kergesti endast välja

Kui sul on probleeme oma viha talitsemisega või kui kallim läheb kergesti endast välja, siis võib teie vahel olla suhtlusprobleeme. Viha tõttu ei suuda sa end ratsionaalselt väljendada ja su käitumine võib kallimale haiget teha. Hoolimata sellest vastutab iga inimene ise oma tegude ja vastulöökide eest, üritage omavahelised probleemid ära lahendada, et teie suhtlemine paraneks.

4. Pidev näägutamine

Ka näägutamine näitab, et teie ei suhtle normaalselt. Kui üks teist pidevalt karjub partneri peale või näägutab partneri kallal, ei ole see eriti tulus suhtlemine ja partner ei saa aru sellest, mida sa talle öelda üritad. Õpi paremini suhtlema ja probleeme lahendama, et teie suhe muutuks tervemaks.

5. Ignoreerimine

Partneri ignoreerimine ei ole hea viis omavahelise suhtlemise parandamiseks. Kui partner on teinud midagi, mis ajab sind endast välja, siis ära väldi teda. Partneri vältimine tekitab vaid lisaprobleeme teie suhtes ja te rikute oma võimaluse õnne kogeda.

6. Roppuste kasutamine

Isegi, kui oled endast väljas, ei tasu partnerit solvata või talle haiget teha. Ära kasuta solvanguid, vaid austa oma kallimat. Tegemist on inimesega, keda sa peaksid armastama, seega ole kaastundlikum ja hoolitsevam temaga suheldes.

7. Üks teist armastab vaielda

Iga paar tülitseb mõnikord, sest inimesed on erinevad, seega ei tasu imestada, et te ei jõua partneriga kõigis asjades ühele meelele. Te peaksite õppima, kuidas tülitseda sõbralikult, et teie vaidlused oleksid tõhusamad. Ära kasuta solvanguid ja jää alati viisakaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles