Moekuulutaja: lastemoes valitsevad armsad metsaelanikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmise nädala reedel ja laupäeval tutvustas Tartu Kaubamaja keskuses toimuv Moekuulutaja üritus huvilistele värskeid sügistrende. Moekuulutaja laste-show’de stilist Kirsi Altjõe sõnul on lastemoes olulisemaks märksõnaks mets.

Armsad metsloomad on pugenud laste pluusidele ja kampsunitele ning annavad endast märku ka aksessuaarides – kõrvadega mütsid ja käpataolised kindad on moodsaimad valikud. Paluge vanaemal kududa mõnusalt soe kampsun, mida kaunistab rebane, jänes, karu või hoopis orav – hooaja hitt ongi olemas. Väikese vimkana võib kudumi seljale ka näiteks saba õmmelda.

Toonidena domineerivad lastekollektsioonides kollase variatsioonid, mis kahtlemata pimedasse perioodi sära ja positiivsust süstivad. Mustritena tasub eelistada erinevaid ruudulisi lahendusi - neid leidub nii kudumites, pluusides, seelikutes kui ka mujal.

Vaata galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles