Kaheksa levinud müüti armusuhete kohta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte alguses kogetud närviline ärevus tekitab mõnusa tunde. Aga mida kauem olete partneriga koos, seda rohkem puutute kokku mugavusega. Selle asemel, et seda mugavust muretult tervitada, aetakse see sageli segamini laiskuse või igavusega, mis võib tekitada kerge paanikahoo.

Hinga sügavalt sisse ja rahune maga. Mugavus ei pruugi olla seotud laiskuse ega igavusega. Loe edasi, et teada saada, milliseid müüte seostatakse «liigse mugavusega» suhtes ja miks ei tasuks mugavust karta, kirjutab MSN Glo.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Müüt: rääkimise asemel teleri vaatamine viib teid kiiremas tempos lahkuminekuni

Tegelikkus: kriitikud on öelnud, et hetkel leiab aset teleri teine kuldne ajastu. Hea telesaade ajab naerma, õpetab meile midagi maailma kohta ja tuletab meelde, milleks me oleme võimelised. Pealegi on teleri ees hea lõõgastuda pärast pikka tööpäeva ja kallima kaisus on seda veel eriti mõnus teha.

  • Müüt: pidžaama kandmine ei mõju suhtele hästi

Tegelikkus: pitsiline pesu, sukapaelad, satiinist korsett - need asjad võivad olla väga seksikad, kuid samas on need ka väga tüütud. Leidub mitmeid viise, kuidas kallimale näidata, et sa oled valmis tema pärast pingutama, alati ei tea kasutama selleks vaid rõivaid. Muide, üks põhjus, miks pidžaama on niivõrd mugav, on see, et seda on kerge seljast võtta...

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Müüt: kui sulle jääb silma keegi teine, on su suhe kindlasti läbi

Tegelikkus: me kõik vaatame ringi ja võime aeg-ajalt näha kedagi, kes võidab meie tähelepanu. See on fakt. Paarid, kes suudavad selliseid asju omavahel jagada, on tegelikult intiimsemad, sest nad on ausad. Kui sa just ei tunnista mehele, et sinu arvates on tema isa seksikas, siis pole sellise mugavuse juures küll midagi negatiivset.

  • Müüt: kui partner näeb sind higisena, siis see tapab kogu maagia

Tegelikkus: kui see tõesti mõjub teie suhtele negatiivselt, siis polnud teie vahel midagi maagilist. Üldiselt tasuks hügieeni eest hoolt kanda ja üritada alati olla puhas ning lõhnata hästi. Oluline võtmesõna selles lauses on «üldiselt», sest elus tuleb ikka ette hetki, kui see pole alati võimalik. Näiteks trenni ajal ja vahetult pärast trenni. Samuti võib suvekuudel esineda keskmisest rohkem higistamist. Sa oled vaid inimene ja ka partner on kõigest inimene, võtke mõlemad see mõtteviis omaks.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Müüt: kui te ei räägi oma suhtest, siis järelikult on suhtest kadunud kirg

Tegelikkus: suhe võib olla väga heas vormis ja samas täiesti tähelepandamatu. See ei tähenda, et te olete langenud rutiini. See näitab, et teie suhtes pole üleliigseid probleeme ja et sul on hea partner, kes ei vaja pidevalt seda, et su tähelepanu oleks suunatud temale või teie suhtele. Tänu sellele on teil niivõrd palju aega teiste asjade tegemiseks.

  • Müüt: kui veedate oma õhtuid kodus, siis on teie suhe kindlasti jahtumas

Tegelikkus: jah, kodust väljaspool on palju restorane, baare, teatreid, kuid ka teie enda kodul on teile palju pakkuda. See, et te ei käi igal õhtul väljas, ei tähenda, et te ei teeks midagi lõbusat. Ja tuleta meelde, vallalisena käisid rohkem väljas ju peamiselt selleks, et omale õige partner leida.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Müüt: te peaksite tahtma veeta iga võimalikku hetke koos

Tegelikkus: on täiesti normaalne, et te mõlemad vajate hingamisruumi ega taha kogu aeg ninapidi koos olla. Tavaliselt hakatakse partnerist eemal olles partnerit rohkem igatsema ja see võib suhtele väga hästi mõjuda. 

  • Müüt: «mitte täna, kallis» annab märku, et lõpp on lähedal

Tegelikkus: «ei» tähendab «ei», «jah» tähendab «jah», «mitte täna» tähendab «mitte täna». Seksist keeldumine ei tähenda, et teie suhe oleks lõppemas, see tähendab, et sa sel parajal õhtul ei soovi seksida. Suhte alguses võis ju olla faas, kus olite pidevalt voodis ja «mitte täna, kallis» ei tulnud kõne allagi. Kuid see faas saab ühel hetkel läbi. Ja järgmine faas, mille jooksul tunnete teineteise suhtes endiselt tõmmet, kuid ei pea veetma igat minutit koos voodis, võib kesta väga pikka aega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles