Mida arvavad mehed brünettidest?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Loodetavasti ei hinda mehed naisi vaid juuksevärvi järgi, kuid kindlasti mõjutab juuksetoon seda, milline esmamulje mehel naisest tekib.

Kuidas suhtuvad mehed aga just brünettidesse naistesse? Selguse mõttes olgu öeldud, et mehed, kes avaldasid oma arvamust, pidasid silmas tumeda peaga naisi (k.a. mustade juustega naisi), kirjutab Marie Claire.

Brünetid on müstilised ja veidike hirmutavad. Kui blondid naised jätavad mulje, et nendega on alati hästi tore ja lõbus (mõelge näiteks Marilyn Monro peale), siis brünettide naiste kohta ei arvata sama. Need, kes on brünette naisi piltidelt või päriselu veidike lähemalt uurinud, on ilmselt märganud, et brünetid kipuvad vähem naeratama, tänu mille võibki jääda mulje, et nad on väga müstilised naised.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Brünetid teevad sageli blonde naisi maha. Kui meestelt uuriti nende arvamust brünettide naiste kohta, tõdesid paljud, et on kokku puutunud brünettide naistega, kes kannavad justkui vimma blondide naiste suhtes. Sageli on brünetid isegi väitnud, et «blondid on rumalad».

Brünette peetakse intensiivseteks, tormilisteks ja isegi vihasteks. Kui mõtled erinevate filmide või raamatute peale, kui sageli on kurjadel naistegelastel pruunid või mustad juuksed? Naissoost kurjamid kipuvad olema just brünettide, mitte blondide juustega. Blondide juuste heledus jätab mulje, et nende omanik on väga helge ja tore inimene.

Brünette seostatakse pigem pimeduse ja ööga. Erinevalt blondidest juustest, neelavad tumedad juuksed valgust. Blondiinid on kui päev ja brünetid öö. Kui rääkida aastaaegadest, siis blonde juukseid seostatakse kevade ja suvega, brünette aga sügise ja talvega.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX

Brünett või blond – on sel üldse vahet? Paljud mehed tunnistasid, et nende jaoks on juuksevärvist võluvam hoopis silmade värv. Ja leidus hulgaliselt neidki, kes tunnistasid, et tegelikult pole vahet, mis värvi on naise juuksed. Kui ta on seksikas, siis ta on seksikas igat värvi juustega.

Iseloom võib kõik üle trumbata. Kui osad mehed vaatavad juuksevärvi asemel silmavärvi, siis paljud mehed ütlesid õnneks, et naise välimusest olulisem on tegelikult iseloom. Eriti püsisuhte mõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles