Kümme üllatavat asja, mis meestele meeldivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed on lihtsad olendid, kuid sageli neid lihtsalt ei mõisteta. Kui väga lihtsalt öelda, siis mehe teeb õnnelikuks see, kui tal on kõht täis ja kui ta saab aeg-ajalt naisega seksida. Aga leidub veel asju, mis muudavad mehi õnnelikuks.

Lifehack pani kirja kümme üllatavat asja, mis pakuvad meestele rõõmu.

1. Kui naine saadab mehele ise esimesena sõnumi

Mehed tunnevad, et on suure pinge all, sest alati eeldatakse, et mees on see, kes teeb esimese sammu ja alustab vestlust. Kui mees on piisavalt julge, tuleb ta ise baaris sinu juurde ja hakkab sinuga rääkima. Kui sa pakud talle huvi, siis helistab ta sulle ise järgmisel või ülejärgmisel päeval. Aga aeg-ajalt on tore, kui sina oled see, kes saadab esimese sõnumi.

2. Kui naine naerab

Naer on alati parim ravim ja meestele meeldib, kui nad on suutelised naisi naerma ajada. Mees võib meelega narri kombel käituda, et naist naerma ajada. Mehed naudivad naiste naeru, ka siis, kui naised naeravad meeste endi üle. 

3. Kui naine näitab oma hoolitsevat poolt

Üldiselt meeldib meestele naiste eest hoolitseda. Enamik mehi on just selleks sündinud. Ent aeg-ajalt on tore, kui naine hoolitseb mehe eest. Sa ei pea tegema midagi eriti suurt või uhket - seljamassaaž, hea õhtusöök või soe kallistus on täiesti piisavad. Mehed ei taha seda tunnistada, kuid neile meeldib mõelda, et partner hoolitseb nende eest. See paneb neid ka rohkem pingutama, et sinu eest hoolt kanda.

4. Kui naine kallistab

Kõik mehed ei taha öö läbi naist kaisutada, sest olgem ausad, ühel hetkel hakkab lihtsalt palav. Aga kui naine tahab telerit vaadates või õhtul uinudes veidike kaisutada, siis see mehele meeldib. Lähedus tekitab mehes hea tunde ja samas meeldib mehele, et ta saab pakkuda naisele turvatunnet. 

5. Kui naine räägib oma tunnetest

Mehele meeldib kuulata, kuidas möödus naise tööpäev, mida ta saavutas ja milliste probleemidega pidi silmitsi seisma. Naise elu pakub mehele huvi, aga tasuks meeles pidada ühte reeglit: mehed ei jaksa tundide viisi sel teemal rääkida. See, kui mees ei taha terve päeva rääkida tunnetest või kuulata, kuidas sina seda teed, ei tähenda, et ta ei hooli sinust. Mehed pole võimelised lihtsalt nii palju keskenduma. 

6. Kui naine räägib mehest Facebookis

Mehele meeldib, kui naine teda aeg-ajalt oma Facebooki postitustes mainib. Kui mees üllatab sind millegagi või teeb sulle ilusa kingituse, jaga seda oma sõpradega. Aga ära mine liiale, korduvalt oma mehe mainimine on veidike hirmutav ja see mehele ei meeldi. 

7. Kui naine kuulab

Mehed ei kipu oma tundeid, hirme või mõtteid eriti jagama, seega on oluline, et kui mees end avab, on naine valmis teda kuulama. Kui mees saab midagi südamelt ära rääkida ja armastatud naine on valmis teda kuulama, siis see tekitab mehes tõeliselt hea tunde. Ta tajub, et võib sind usaldada. Seda tunnet ei saa meessoost semud talle pakkuda.

8. Kui naine on sõbrannadega väljas ja saadab mehele sõnumi

Kui mees väidab, et temas pole kübetki armukadedust, siis ta valetab. Ka kõige stabiilsemas suhtes olevaid inimesi piinab aeg-ajalt kahtlus. Sa ei pea mehele täpselt ette kandma, mida sa õhtu jooksul tegid, aga tema jaoks on see väga liigutav, kui saadad talle sõnumi. See näitab, et mõtled temale ka siis, kui oled sõbrannadega lõbutsemas.

9. Kui naine vajab meest

Mees võib viriseda, kui naise auto läheb katki, kui naine ei jaksa mõnda purki avada või kui mõni riiul on naise jaoks liiga kõrgel, aga samas on mehel hea meel, kui naine palub temalt abi. Meestele meeldib naisi pisiasjadega aidata. See tekitab tunde, et nad on vajalikud ja see tunne on mehe jaoks ääretult oluline. Samas ära mine sellega liiale. Mehele meeldib tunda, et teda vajatakse, kuid teisest küljest ei taha mees sul terve päeva sabas käia ja sinu eest teatud asju ära teha. See pole enam suhe, see on juba töö. 

10. Kui naine hindab meest

Aeg-ajalt on tore kuulda, et su pingutusi hinnatakse. Liiga paljud mehed käivad nädalas 40-60 tundi tööl, maksavad arveid, ostavad süüa ja teevad veel palju enamatki, kuid ei saa selle eest mingit tunnustust. Mees võib sisimas teada, et naine hindab ta panust, aga mõnikord on hea, kui ütled selle välja. Piisab sellest, kui ütled: «Ma tean, et sa nägid vaeva, et seda minu heaks teha ja ma olen tõesti tänulik.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles