Kaheksa asja, mis meestele voodis üldse ei meeldi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sa oled alasti, tema on alasti ja te mõlemad olete erutatud. Lõhnad, higi ja isegi veidrad hääled võivad omandada erootilise tähenduse, vähemalt sinu jaoks. 

Sel aastal tehtud seksuaalse käitumise uuring näitas, et kui naine on erutatud, ei tekita temas vastumeelsust asjad, mis tavaolukorras naisele ei meeldiks. Kuid meeste puhul see ei muutunud, mis tähendab, et ka erutatud olukorras on asju, mis meestele ei meeldi, kirjutab Shape.com.

Õnneks leidub aga suhteliselt vähe asju, mida mehed peavad voodis vastuvõetamatuks. Kõik mehed on muidugi erinevad, kuid teadlased suutsid kindlaks teha kaheksa asja, mida mehed voodis ei salli.

1. Kui naine tuleb voodisse otse trennist

Meeste sõnul mõjutavad kehalõhnad neid rohkem kui naise hääl, tema nahk või ambitsioonikus. Ebameeldivad kehalõhnad võivad viidata sellele, et sa ei hooli eriti hügieenist. Ja kui aus olla, siis sulle ju ka ei meeldi, kui mees tuleb higisena trennist ja ronib kohe voodisse. Selle asemel, et higisena voodisse minna, minge parem koos duši alla.

2. Kui naisel on ebameeldiv hingeõhk

Kui sõid äsja taldrikutäie küüslauguleibasid koos mehega, siis ilmselt annab ta sulle andeks, et su hingeõhk pole kargelt piparmündine. Probleem tekib aga siis, kui sul on pidevalt probleeme ebameeldiva hingeõhuga. Sel juhul võib see saada takistuseks sinu ja intiimsuse vahel. 

3. Kui naine pole voodis kuigi enesekindel

Seksuaalsele ebakindlusele viitab näiteks see, kui naine ei taha end magamistoas paljaks võtta, kui ta tõrjub mehe kaitseid pakkuda naisele oraalseksi või on seksi ajal täiesti vait. Mehe jaoks mõjuvad need asjad kiretapjatena. Miks tasuks magamistoas olla julgem? Enesekindlus annab märku, et sa tunned ennast hästi ja tead, mis sulle meeldib. Ka see võib olla lõbus, kui lubad mehel ohjad haarata, ent samas tuleb näidata, et ka sina oled valmis juhtima.

4. Kui naisel on «päevad», kuid ta pole meest sellest teavitanud

Küsitlused on näidanud, et 60 protsenti naistest ei taha menstruatsiooni ajal seksida. Kui sina oled üks neist, kelles ei tekita see ebamugavust, tee enne kindlaks, et ka mees on sellega nõus. Küpsemad mehed suhtuvad sellesse mõistvamalt, aga siiski tasuks meest ette hoiatada. 

5. Kui naine kasutab äärmiselt siivutuid sõnu

Kui eelnevalt sai mainitud, et magamistoas võiks olla julgem, siis see kehtib ka rääkimise kohta: 80 protsenti inimestest tunnistab, et nad on voodis kasutanud ulakaid sõnu ja lauseid, et ennast ning partnerit erutada. 12 protsenti ütles, et siivutud sõnad kuuluvad neil lausa iga kord seksi juurde. Aga ära eelda, et iga voodikaaslane on selleks valmis või sellega nõus. Ilma hoiatuseta liiga julgete sõnade kasutamine võib mõjuda erutusele vastupidiselt. 

6. Kui naise privaatpiirkonnas on midagi veidrat

Ilmselt tahab mees ühel hetkel pakkuda sulle oraalseksi. Aga kui su privaatpiirkond on liiga karvane või pesemata, siis võib mees kiirelt meelt muuta. Ebameeldiv lõhn ei tekita mehes kahjuks eriti tahtmist naisele mõnu pakkuda. Ebameeldiv lõhn privaatpiirkonnas võib viidata ka terviseprobleemidele.

7. Kui naine jätab pissile minnes ukse lahti

Miski ei hävita seksijärgset sära kiiremini kui pissimise hääl. Ja muide, ekspertide sõnul võivad mehed suhtuda eriti pirtsakalt sellesse, et privaatpiirkonnal on mitu funktsiooni. Seksi ajal eraldume reaalsusest ja kui õpime alles partnerit tundma, siis tugineme intiimsuse loomiseks põhiliselt meie loodud fantaasiamaailmale. See ei tähenda, et pärast seksi ei tohiks pissile minna, aga seda võiks teha privaatselt.

8. Kui naine suudleb meest kohe pärast mehele oraalseksi tegemist

Paljude meeste jaoks on see äärmiselt ebameeldiv, kuid leidub ka neid, kes ei suhtu sellesse nii halvasti. Enne, kui hakkad meest pärast oraalseksi suudlema, tasuks välja selgitada, kuidas ta suhtub sellesse, kui naise suu on tema kehavedelikuga koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles