Seitse märki, et sul on liiga palju rõivaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt oled kuulnud seda, et kõike tasuks tarbida mõõdukalt. See kehtib nii toidu, hasartmängude kui ka – üllatus-üllatus! – riiete kohta. 

Iga naine teab, et riidekapis peaks olema mitmeid valikuid, seega pole ime, et mõnikord ostame ühe pluusi asemel kolm või lausa neli tükki, kõik sama lõikega, kuid erinevat värvi. Üks pluus sobib kokku teksadega, teine seelikuga ja kolmas? Kolmandat polnudki tegelikult vaja, aga need olid lihtsalt niivõrd hea hinnaga müügil, kirjutab Huff Post.

Aga, kallid naised, kas poleks mitte tore, kui riidekapi uksed läheksid lõpuks ometi kinni või kui sa ei leiaks riidekapist rõivaid, millel on veel hinnasildid küljes?

Järgnevalt on välja toodud seitse märki, mis näitavad, et sul on liiga palju riideid.

1. Riidekapi uksed või rõivakummuti sahtlid ei lähe enam kinni, sest need on lihtsalt nii täis topitud.

2. Leiad kapist midagi, mille ostsid umbes kaks aastat tagasi ja millel on veel hinnasilt küljes.

3. Unustasid ära, et oled internetist rõivaid tellinud. See meenub siis, kui postkontor saadab sulle teatise, et sinu nimele on saabunud suur pakk.

4. Jätad puhtad ja triigitud riided rõivakorvi või paned need riidepuuga erinevate kapiuste külge rippuma, sest kappi need lihtsalt ei mahu.

5. Riidekapist vaatab vastu umbes 20 paari täpselt ühesuguseid teksaseid.

6. Oled sel aastal korduvalt pidanud poodi minema, et riidepuid juurde osta.

7. Rõivapoodide müüjad teavad sind juba eesnimepidi, sest sa oled niivõrd sage külastaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles