11 lugu sellest, kuidas inimesed on kallima kõrvalsuhte avastanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sind on kunagi petetud, siis ilmselt tead, et partneri kõrvalsuhte avastamine võib sind tabada kui hoop näkku. Pole oluline, kas kahtlustasid eelnevalt, et kallimal võib olla keegi teine, miski ei saa sind ette valmistada šokiks, mis sind tabab, kui kuuled tõde.

Emotsioonid, mis meid valdavad pärast petmisest teada saamist, võivad olla universaalsed, aga see, kuidas keegi petmisest teada saab, on individuaalne. Huff Post edastab 11 inimese lood, kuidas nemad said kallima kõrvalsuhtest teada.

1. Armuke tunnistas kõik üles

«Mehe armuke tuli meie ühise sõbra pulmas minu juurde ja tunnistas kõik üles. Ma üritasin jääda rahulikuks, ma ei tahtnud pakkuda mehele ja tema armukesele seda rõõmu, et rikuksin kellegi teise pulmapäeva ära.»

2. Telefoniarve reetis kõrvalsuhte

«Naise telefoniarve oli kolm korda suurem kui oleks pidanud olema. Ta oli vähemalt 400 minutit rääkinud ühe kindla inimesega. Muide, naisel oli olemas ka töötelefon, millelt ta oleks saanud teha piiramatult kõnesid ilma, et ma oleksin sellest üldse teada saanud. Tema silmarõõmuks oli üks kolleeg. Naine tahtis vahele jääda, sest ta ise ei julgenud petmist üles tunnistada.»

3. Facebooki «inimesed, keda võid teada» andis mehele vihje

«Naine oli mitme erineva nimega Facebooki-kasutajat omale teinud. Ühel päeval pakkus Facebook ühte neist mulle sõbraks ja ma vaatasin, et see naine meenutab ju minu naist! Vaatasin järgi. Tegemist oligi minu naisega ja ta oli end suhtesse märkinud mingi võõra mehega. Hiljem leidsin veel kaks sarnast kasutajat.»

4. Mees tunnistas suure kolimise ajal üles

«Sõitsin kolimise tõttu riigi teise otsa. Mees oli juba enne mind sinna läinud ja otsustas oodata oma ülestunnistusega, kuni olin kodust sadade kilomeetrite kaugusel. See leidis aset pärast seda, kui olin lahkunud töölt, loobunud meie korterist, pakkinud kogu elamise kolimisautodesse (mille roolis olid mu isa ja ema) ja olin ajanud paberid korda, et saaksin teises osariigis töötada. Autos oli mu koer, kass, kaks hiirt ja laps. Pöörasime auto ringi ja sõitsime tagasi. Mees jättis mulle võlad ja suure südamevalu.»

5. Mees jäi naisele vahele

«Tulin töölt varem koju ja sattusin neile peale. Sellised asjad juhtuvad tavaliselt ainult filmides, aga minu elus juhtus see ka. Naljakas oli see, et ma tahtsin avatud suhet, kuid mees ütles, et tema ei tuleks sellega toime. Tuli välja, et mees oli lihtsalt isekas.»

6. Tekstisõnum osutus reeturiks

«Mu endisel kallimal oli iPhone ja Macbooki arvuti. Kui olete iMessage’iga tuttavad, siis teate, et sülearvutilt saab sõnumeid saata ja neid vastu võtta. Kasutasin ühel päeval koolitöö jaoks mehe arvutit (tema loal), mees ise oli tööl. Talle tuli sõnum ta eksilt, kellega ta aeg-ajalt suhtles. Minus tekitas see ebamugavust, sest see eks oli meie silmis «naine, kelle ta käest lasi», aga nüüd oli see naine abielus ja mees kinnitas, et nad on lihtsalt sõbrad. Aga sõnum, mis sel päeval mehe arvutiekraani nurka ilmus ütles: «Tahtsin sulle lihtsalt öelda, et armastan sind». Tegin sõnumi lahti ja nägin, et nad olid tundide kaupa sõnumeid vahetanud. Mees oli naisele isegi sel samal sõnumi saatnud, samal ajal kui mina magasin tema kõrval. Kui mees õhtul koju tuli, polnud mind enam seal.»

7. Mees sai naise kõrvalsuhtest teada lennureisi ajal

«Olin just astunud lennukile, mis viis mind Londonist Las Vegasesse. Kallim istus mu kõrval ja tahtis mulle näidata, mis ta meile reisi ajaks on plaaninud. Ta võttis oma telefoni välja ja seal oli avatud sõnum, mille naine oli saatnud ühele mehele, keda ma teadsin. Naine kurtis sõnumis, et jääb meest igatsema ega tahaks üldse minuga reisile minna. Ja siis sulgusid lennukiuksed. See 10-11 tundi kestnud reis oli tõeliselt lõbus.»

8. Tinderi teade reetis kõrvalsuhte

«Mees parandas midagi minu arvutis ja ma olin seal kõrval. Tema telefon oli minu kõrval laual. See vibreeris. Ma ütlesin: «Kuule, su telefon just vibreeris, sul on uus… teade Tinderist?»

9. Mees sai teada, et naine veedab öö ülemuse juures

«Naine veetis õhtu firmapeol. Mina olin meie 5-aastase pojaga kodus (esialgu pidi vanaema last hoidma, kuid temaga juhtus õnnetus). Mõtlesin, et naine käib peol ära ja tuleb siis koju. Tuli välja, et naine oli algusest peale plaaninud minna ööseks hotelli, et saaks rahulikult alkoholi tarbida ega peaks autojuhtimise pärast muretsema. Ärkasin umbes öösel kell kolm ja teadsin, et midagi on valesti (seda pole kunagi varem juhtunud), vaatasin rakendusest «Leia mu telefon», kus naine võiks olla. Tuli välja, et ta oli oma ülemuse kodus.»

10. Naine sai postiga anonüümse kirja

«Sain postiga kirja ülikoolist, kus ma ise ei käinud. Imelik, kas pole? Kirjast leidsin kõik sõnumid, mis mu nüüdseks endine abikaasa oma armukesele saatis. Olen kindel, et kirjasaatjaks oli mehe armuke või tema pettunud abikaasa (kohalik politseinik). Muide, olin sel ajal seitsmendat kuud rase.»

11. Naine sai mehe armukeselt sõnumi

«Mehe armuke saatis mulle sõnumi sel hetkel, kui oli mu meest maha jätmas. Ma saatsin mehele pärast sõnumi: «Mis tunde see sinus tekitas?» Mees oli ilmselgelt segaduses ja vastas: «Mis asi?» Mina: «Mis tunde see sinus tekitas, kui sind jäeti ühel päeval kahe naise poolt maha?» See lõpetas uhkelt meie suhte.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles