Lihtne nipp, kuidas partnerit õnnelikuks teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teadlased on kindlaks teinud, et armusuhtele võib väga positiivselt mõjuda see, kui reageerid partneri headele uudistele suure elevusega.

See kõlab suhteliselt loogiliselt, sest loomulikult tunneme me partneri kordaminekute üle rõõmu, aga kuna praegusel ajal nõuavad niivõrd paljud muud asjad meie tähelepanu, siis on kerge unustada, et peaksime heade uudiste üle ka rõõmu tundma, kirjutab Cosmopolitan.

Teadlaste sõnul on aga partneri kordaminekute üle rõõmustamine ja heade tunnete väljendamine oluline suhte intiimsuse ja rahulolu jaoks ning väidetavalt võib see aidata ennetada lahkuminekut. Partneri üle rõõmustamine on olulisem kui partneri toetamine rasketel aegadel: see, kuidas sa reageerid partneri ametikõrgendusele, võib mõjutada teie suhet rohkem kui see, kuidas sa reageerid olukorrale, kui partneril on tööl raskusi.

Paarid, kus üks kallimatest on emotsionaalselt eemalehoidvam ja keegi sõltub kellestki, seisavad rohkem silmitsi probleemidega ega suuda teineteise kordaminekute üle rõõmu tunda.

Seega järgmine kord, kui kallim tuleb koju ja räägib sulle häid uudiseid, pane teler kinni, kuula teda ja tunne tema edu üle rõõmu. Näita talle, et see tekitab sinus sama suurt elevust kui temas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles