12 nippi, kuidas oma välimust kiirelt kaunimaks muuta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Naistel kulub sättimisele tavaliselt palju aega, seetõttu on hea teada paari nippi, kuidas oma ilurutiini kiiremaks muuta. Ekspertide sõnul kulub järgmistele ilunippidele 30 sekundit kuni viis minutit, olenevalt sellest, kui vilunud meikija keegi on.

1. Leia oma nahatooniga sobiv huulepulk. Õigest huulepulgast võib saada sinu salarelv välimuse viimistlemisel. Kui sul on hele või natuke jumekas nahk, otsi silmatorkavaid helepunaseid toone; kui sul on tume nahk, eelista fuksia värvi huulepulka, soovitab RedBook Magazine.

2. Viimistle lühikesi juukseid pumati abil. Tee juukselahk ühele küljele, tõmba mündisuurune kogus juuksepumatit läbi kiharate, kammi juuksed siledaks ja lükka pikemad salgud kõrvade taha.

3. Värskenda meiki enne selfie tegemist. Enne, kui hakkad endast lähivõtteid tegema, tupsuta ninajuurt ja laupa salvrätiga, sest need piirkonnad võivad rasu tõttu jääda fotol läikivad. Tõmba ka huuled huulepulgaga üle, et välimus oleks värskem.

4. Veinikarva huuled. Oled ilmselt tähele pannud, et punane vein võib muuta huuled tumepunaseks. Selle asemel, et huuli sõna otseses mõttes veiniga toonida, kasuta parem veinikarva huulepulka. Rikkalik tumepunane värvitoon sobib kenasti kergelt päevitunud nahatooniga. Pealegi on see seksikam ja kaunim kui tavaline punane.

5. Kelmikad küüned. Kui küünelakk on hakanud maha kooruma, tõmba küüneotsad üle kuldse või hõbedase küünelakiga. Kuldne ja hõbedane lakk muudavad küüned pidulikumaks ning sa ei pea kulutama aega vana laki eemaldamisele.

6. Jumekad käed ja jalad. Enne, kui tõmbad selga musta kokteilikleidi, kanna oma kätele ja jalgadele kergelt sädelevat kehakreemi. See toob ka lihased paremini esile.

7. Krunn küljele. Küljele tehtud krunn on armas ja nooruslik. Tee krunn 2-5 sentimeetrit kõrvast tahapoole ja ära muretse, kui krunn on veidike segamini.

8. Tupsuta silmade alla vedelat puuderkreemi. Virsikukarva puuderkreem toob silmad paremini esile, kuid ei jäta võltsi muljet. Sädelevat puuderkreemi võib tupsutada kergelt ka põskedele.

9. Kullakarva silmalaud. Alusta ripsmete juurest ja liigu lauvärviga kergelt ülespoole, hajuta see kindlasti naha sisse. Anna silmadele konkreetsem välimus silmapliiatsi või ripsmetuši abil.

10. Rõhuta loomulikku huulevärvi. Eelista nude huulepulka, mis on kergelt läikiv ja mis on su huultest tooni või kahe võrra tumedam. Heleda nahatooni puhul sobib näiteks roosakas või beež toon, tumedama nahaga sobib paremini virsikukarva toon.

11. Pikad juuksed kerge lainega. Kui soovid ilma kuumtöötluseta lokke teha, punu juuksed patsi ja piserda patsile kergelt näiteks vett. Eriti tugevad lokid saad siis, kui jätad patsi magamise ajaks pähe.

12. Kaunista soengut aksessuaariga. Eelista õrnalt sädelevaid ja naiselikke aksessuaare, mitte neid, mis võivad näida lapsikud või on liiga silmatorkavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles