Hõredaid kulme saab täita kulmupikendustega

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulmupikendused
Kulmupikendused Foto: Urbaista Studio

Eestisse on jõudnud omapärane iluteenus, mida pakuvad praegu veel vaid üksikud ilusalongid. Uurisime Urbanista Style’i jumestuskunstnikult Eret Koppelilt, mis on kulmupikendused ja kuidas neid paigaldatakse.

Eret Koppeli sõnul on kulmupikenduste teenus uus ka mujal maailmas ning tema oligi see, kes selle Eestisse tõi. Aastate jooksul on tal olnud palju kliente, kes on oma kulmud ülekitkunud või kel on juba loomult väga hõre karvakasv ning ta hakkas otsima sellele lahendusi. Nii käiski ta New Yorgis end uute trendidega kurssi viimas ja leidis kulmupikendused.

Kulmupikendused – kõlab kummaliselt. Mida need täpsemalt endast kujutavad ja kellele neid vaja on?

Esmalt võib see tunduda kummaline, kuid tegelikult on see tänuväärt lahendus kõigile. Kulmupikendusi vajavad kõik, kes on oma kulmud üle kitkunud, puuduvad haiguse tõttu karvad või kulmus olevate aukude täideteks. Täiuslik kulmukuju saavutatakse koheselt. Samuti ei pea siis enam igapäevaselt oma kulme värviga täitma ega joonistama.

Mitmeastmelise hoolduse käigus asetatakse kunstlikud karvakesed nii naha kui ka loomulike kulmukarvade külge. Tulemus jääb väga loomulik. Oma loomuliku ning kunstkarva on silmaga väga raske eristada. Pikendused on vee ja higistamise kindlad ning püsivad veatult  keskmiselt 2-3 nädalat, olenevalt kliendi enda kodusest hoolitsusest.

Kuidas nende paigaldamine toimub ja kaua selleks aega kulub?

Pikenduste paigaldamise teenus on väga põhjalik. Kõigepealt disainitakse kliendile sobilik kulmukuju, teostatakse mitmeastmeline hooldus ning lõpetatakse pikenduste paigaldamisega, et tulemus oleks täiuslik. Aega kulub 1-1,5 h (oleneb, kui palju on vaja karvakesi asetada).

Kas kulmupikendused vajad pidevat hoolt ja palju need umbes maksavad?

Pikendusi tuleks hooldada iga 2-3 nädala tagant. Mida hoolikam koduse hooldusega olla, seda kauem püsib ka tulemus kaunina. Pikenduste paigaldamise hind algab 29 eurost ning oleneb sellest, kui palju on vaja pikendusi kulmudesse paigaldada. Pikendustega on võimalik üles ehitada ka täiesti olematu kulm, kuid selleks kulub aega rohkem ning ka teenus on veidi kallim.

Kas kulmupikendustel on ka mingeid vastunäidustusi, näiteks, kas need võivad tekitada allergiat?

Pikendusi paigaldatakse spetsiaalse kulmupikenduste liimiga, mis on õrnatoimeline ning ei põhjusta allergiat. Analoogset liimi on kasutanud ka arstid juba aastaid meditsiinis haavade liimina.

Praegu on puhmas kulmud väga moes. Mis arvad, kas tegu on lühiajalise trendiga, mis läheb peagi mööda?

Kindlasti on tegemist pikema aja trendiga. Kulmude olulisusest on naised alles hakanud aru saama ning juba sellest tulenevalt ei soovita enam kriipskulme tagasi. Täidlasemad, loomulikumad ja skulptuurselt kujundatud kulmud võivad näolt võtta isegi aastaid ning raamivad kaunilt nägu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles