Naine maksis kätte mehele, kes teda põhikooli ajal kiusas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Louisa Manningul oli teismelisena rohkem kritiseerijaid kui austajaid, seega kui naisel tekkis aastaid hiljem võimalus ühele kiusajale kätte maksta, tegi ta seda suurima heameelega.

Louisa Manning on praegu 22aastane Oxfordi üliõpilane. Kui Manning oli 12aastane, nimetati teda koolis «meeskoletiseks» ja narriti tema kehakaalu ning -karvu. Noore naise sõnul tekkis tal kiusamise tõttu kerge toitumishäire, kirjutab Business Insider.

Hiljuti kutsus üks endine kiusaja Louisat endaga kohtingule ja naisel oli mehele varuks ideaalne vastus. Ta oli esialgu kohtinguga nõus ja pakkus välja, et nad võiksid restoranis kokku saada. Restorani jõudes andis Louisa kelnerile kirja, mille juures oli pilt temast, kui ta oli 12aastane. Kiri oli järgmine:

«Tere, (nimi varjatud)!

Kahjuks ei saa ma sinuga täna õhtul liituda.

Mäletad, kuidas sa 8. klassis narrisid mind, sest ma olin paks? Ei? Mina mäletan - järgmised kolm aastat ei söönud ma päevas rohkem kui vaid ühe õuna. Seega ma otsustasin täna õhtusöögi vahele jätta.

Mäletad, kuidas sa narrisid mu «monokulmu»? Kuidas mu karvased jalad tekitasid sinus tülgastust? Mäletad, kuidas sina ja su sõbrad kutsusite mind kolm aastat meeskoletiseks? Ilmselt ei mäleta, muidu oleksid sa mind kaheksa aastat hiljem ära tundnud, kui sa lõpuks otsustasid, et ma olen piisavalt atraktiivne, et mind inimese kombel kohelda.

Mõtlesin, et saadan sulle selle foto meeldetuletuseks. Järgmine kord, kui mõtled minule, mõtle sellele tüdrukule fotol, sest tema on see, kes sulle just korvi andis.

Louisa.»

Louisa sai hiljem mehelt Facebooki kaudu vastuse:

«Tere... See ei pruugi küll oluline olla, aga ma kutsusin su sel õhtul välja, kuna tahtsin sinuga sõbraks saada, mitte sellepärast, et sa oled kena välimusega. Aga eks ma olen ise süüdi ja ma ei pane sulle pahaks, et sa sel õhtul tulemata jätsid.

Ma ei saa muuta seda, kes ma olin kaheksa aastat tagasi ja ma ei solva sinu intelligentsust ega teeskle, et seda ei juhtunud, aga ma loodan, et sa usud mind, kui ma ütlen, et olen nüüd täiesti teistsugune inimene. Ma saan vaid andeks paluda ja soovida sulle parimat. Ilmselt ei võta sa minuga enam ühendust, aga ma tõsiselt loodan, et sul läheb elus hästi, kuna sa oled selle ära teeninud.»  

Vaata siit, milline näeb Louisa praegu välja!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles