Suurimad vead, mida mehed voodis teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud mehed ei tea, et nad teevad voodis mõnda asja valesti. Nad räägivad pidevalt seksist ja on veendunud, et nad on väga head voodikaaslased. Nad võivad isegi uhkustada oma oskustega magamistoas, kuid neil pole aimugi, et tegelikult ei avalda nende tegemised naistele üldse muljet.

Allwomenstalk pani kirja suurimad vead, mida mehed voodis teevad.

  • Pööra tähelepanu eelmängule

Naised armastavad eelmängu. Nende jaoks on see üks olulisemaid asju seksi juures. Kui mees jätab eelmängu vahele, siis tekitab see naises tunde, justkui ta oleks tüssata saanud. Eelmängu unustamine on üks suurimaid vigu, mida mehed voodis teevad. Muidugi võib ette tulla kordi, kui mõlemad partnerid unustavad kirehoos eelmängu ja see on väga tore. Aga seda ei juhtu iga kord.

  • Ära tee ennatlikke järeldusi

Kui sina said rahulduse, siis ära eelda, et ka naisele pakkus vahekord piisavalt rahuldust. Kui sa just ei pingutanud kõigest jõust, et naisele rahuldust pakkuda, siis võis vabalt juhtuda nii, et naine ei saanud seda, mida lootis. Kõik naised ei saa kergesti orgasmi, mõni vajab pikemat stimuleerimist, et lõpuni jõuda.

  • Ära ole igav

Naistel on omad seksuaalfantaasiad. Võib-olla luges sinu naine ka raamatut «Viiskümmend halli varjundit» ja sattus sellest vaimustusse. Muide, naised räägivad omavahel olles seksist sama palju kui mehed. Julge avastada naise fantaasiaid. Küsi temalt, mis talle meeldib ja mida ta on alati tahtnud proovida.

  • Hoolitse oma välimuse eest

Raseerimine ja hügieen on väga olulised. Osade naiste jaoks on see olulisem kui teistele. Naised suhtuvad mehe privaatpiirkonna raseerimisse samamoodi kui mehed suhtuvad naiste jalgade raseerimisse. Nii on lihtsalt ilusam.

  • Ära ole etteaimatav

Seks ei tohiks olla etteaimatav. Naised ei taha alati seksida samas asendis, neile meeldib proovida uusi asendeid ja põnevaid asju.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Ära pelga oraalseksi

Mehed peaksid teadma, et naised naudivad tohutult seda, kui mees pakub neile oraalseksi. Seda tuleks teha võimalikult tihti, sest see tekitab naises lausa imelise tunde.

  • Õpi tundma naise keha

Mees peaks teadma, mis naisele meeldib ja mis mitte (loodetavasti on naine seda talle öelnud või näidanud), kuna sel viisil saab seksi võimalikult nauditavaks muuta. Andeka armastajana peaksid aru saama, kui naine teeskleb orgasmi saamist.

  • Ära kiirusta

Järjekord kohvikus, arstivisiit ja poeskäimine peaksid olema asjad, mis mööduvad kiiresti. Seks aga peaks olema võimalikult aeglane. Paljud mehed kiirustavad voodis, mistõttu ei saa naised seksi nautida. Ära ole üks neist meestest, kes kiirustab seksiga. Ära sea seksile ajalimiiti. Naiste eelistused on erinevad ja seks peaks olema nauditav teie mõlema jaoks.

  • Käitu nagu mees

Vahel meeldib naistele see, kui mehed käituvad tõeliste meestena. Naisele meeldib, kui mees lükkab ta vastu seina ja suudleb teda kirglikult.

  • Ära kiirusta ka pärast seksi

Paljud naised muutuvad pärast seksi emotsionaalseks. Kehas on vallandunud oksütotsiin, mis tekitab tahtmise kallistada ja õrnuseid nautida. Kui mehel pole pärast seksi aega kaisutada, siis see võib naisele haiget teha. Jää ka pärast vahekorda naisega ja kingi talle paar minutit oma ajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles