Kolm tippmodelli jagavad oma parimaid ilunippe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Doutzen Kroes.
Doutzen Kroes. Foto: Dimitrios Kambouris/AFP

Üks asi, mida kõik Victoria's Secreti modellid hästi teavad, on see, kuidas end imeilusaks teha. Glamour.com uuris kolmelt tuntud tippmodellilt nende parimaid ilunippe.

Joan Smalls: «Mina ei kasuta ilutooteid alati nii, nagu neid peaks kasutama. Võtame näiteks punase huulelaineri. Ma kasutan seda pigem silmalainerina. Või kreemjas põsepuna: ma tupsutan seda veidike oma huultele, kui soovin, et huuled näeksid eriti värsked välja. Ripsmeid koolutan alati kaks korda. Kõigepealt koolutan keskmist osa ja seejärel liigun koolutajaga silmale hästi lähedale. See muudab näo avatumaks, jätab parema mulje ja muudab enesekindlamaks.»

Joan Smalls. Foto: AP.
Joan Smalls. Foto: AP. Foto: Evan Agostini/AP

Doutzen Kroes: «Kontuurimine. Õige kontuurimine on kui eraldi kunstivorm. Ja minu arvates on see väga oluline.»

Doutzen Kroes. Foto: AP.
Doutzen Kroes. Foto: AP. Foto: Joel Ryan/AP

Grace Mahary: «Mulle meeldib aeg-ajalt oma nahka masseerida niisutava kreemiga, kuna see äratab naha väga hästi üles. Kui hoolitsen oma näonaha eest loodusliku koorijaga, siis kasutan kindlasti kookosõli.»

Grace Mahary. Foto: AP.
Grace Mahary. Foto: AP. Foto: Joel Ryan/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles