Ilu-lounge: kaunitar pidude säras

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulu- ja uusaastameik. Meik: Loore Härmat, soeng: Margit Merirand-Sarapuu, modell: Aleksandra.
Jõulu- ja uusaastameik. Meik: Loore Härmat, soeng: Margit Merirand-Sarapuu, modell: Aleksandra. Foto: Liis Treimann

Jõulupidude hooaeg on käes ja eks iga naine unistab, kuidas muutuda kasvõi üheks õhtuks  kauniks printsessiks. Kleidid, soengud, meigid loovad vastava meeleolu, mis muudavad peo meeldejäävaks.

Kindlasti on iga naine täheldanud, kui palju rõõmu võib valmistada uus ideaalselt selga valatud kleidike või komplimendid, mida tehakse kauni meigi ja soengu kohta. Siinkohal mõned lihtsad soovitused meigi ja soengu tegemisel, mida võiks järgi proovida.

Foto: Liis Treimann, meik: Loore Härmat, soeng: Margit Merirand-Sarapuu, modell: Aleksandra.
Foto: Liis Treimann, meik: Loore Härmat, soeng: Margit Merirand-Sarapuu, modell: Aleksandra. Foto: Liis Treimann

1. Esmalt on tähtis teha kaunis ja kattev meigipõhi. Kasutasin Bourjois 123 Perfect pigmendilaike tasandavat jumestuskreemi, mis tagab kauni  ühtlase jume.

2. Puuder kinnitab meigi ning seetõttu püsib meik mitu tundi. Vastavalt nahatüübile vali õige koostisega puuder. Kasutasin Clarinsi Skin Illusioon mineraal- ja taimsete ekstraktidega puudrit, mis ei kuivata nahka.

Foto: Tootja foto

3. Kulmudel on pidulikus meigis tähtis ülesanne – need justkui raamistavad kaunilt meigitud silmi. Lauvärvi-taolised kulmupaletid on hetkel eriti soositud. Proovi Rimmeli Brow This Way kulmuvärvide komplekti, mis sisaldab heledat ja tumedat tooni.

4. Lauvärvideks kasutasin Guerlaini neljast lauvärvi komplekti 07 Les cuirs, mille matti tooni pruunikaid ja beežikad toonid on punase huule puhul alati kindel valik.

Foto: Tootja foto

NB! Kes soovib säravamat ja glamuursemat tulemust, võib ripsmeäärel nii ala- kui ülalaul kasutada näiteks Couleur Carameli särapuudrit. Eriti toimivad igasugused särad siis, kui silmad on tundlikud ja väsinud ning ei talu rohket meiki.

5. Diori huulepulga toon 844 traffalgar on klassikaline jõulupunane toon, mis muudab meigi hetkega pidulikuks! Kasuta punase huule tegemisel ka kindlasti pliiatsit ja huulepulk kanna peale pintsliga - nii saad korrektsema tulemuse.

Soengu kommentaari annab juuksur Margit Merirand-Sarapuu

Kuna endiselt on moes krunnid ja punutised, siis saab neid edukalt ühendada ka ühte soengusse.

Panin juuksed hobusesabasse, tupeerisin selle ja lasin õrnalt laikiga üle. Enamus juustest keerasin krunni, ülejäänutest tegin punupatsi ning keerasin ümber krunni. Kinnitasin klambritega. Soengu viimistlesin lakiga.

Foto: Liis Treimann, meik: Loore Härmat, soeng: Margit Merirand-Sarapuu, modell: Aleksandra.
Foto: Liis Treimann, meik: Loore Härmat, soeng: Margit Merirand-Sarapuu, modell: Aleksandra. Foto: Liis Treimann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles