Mida teha, et pühadestress ei rikuks voodielu?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täiskasvanuks saades ei pruugi jõulud enam tuua nii palju rõõmu kui lapsepõlves. Jõulupidusid ja -õhtusööke planeerides võid kogeda suurt stressi ja unustada ära, et ka su kallim sooviks vahepeal tähelepanu saada.

On kindlaks tehtud, et jõulude ajal jääb inimeste voodielu natuke unarusse. Selle asemel, et lasta pühadel ja neist tingitud stressil oma seksuaalelu juhtida, valmista end ja partnerit pühadeks ette, soovitab Glamour.

1. Kui olete väsinud, alustage massaažiga

Kui mõtled, et «seks oleks ju mõnus, aga ma olen selle jaoks hetkel liiga stressis», siis võiksite alustada sensuaalse massaažiga. Massaaž aitab lõõgastuda ja mõjub kui eelmäng. Mees võib masseerida õrnalt su erogeenseid piirkondi ja sa lausa tunned, kuidas stress tõmbub tagasi. Boonusena võite süüdata aroomiteraapiat pakkuva küünla. Masseerimiseks võib kasutada spetsiaalseid õlisid, mis muutuvad hõõrudes soojaks ja aitavad paremini lõõgastuda. 

2. Tehke midagi ulakat

Veidike ulakust magamistoas võib mõjuda äärmiselt erutavalt. Osta näiteks uus seksikas aluspesu või kanna siidist öösärki, mis tekitab sinus seksika tunde. Kui sa näed seksikas välja, siis tõenäoliselt sa ka tunned end seksikalt. Seksikus muudab meid ka enesekindlamaks.

3. Ole valmis spontaanseks seksiks

Viimane asi, millele tahad jõulupühade ajal mõelda, on ilmselt see, kas su kummutisahtlis on ikka piisavalt kondoome. Veendu, et sul oleks vajalikud kaitsevahendid olemas ja käepärast. Ära pelga kasutada kondoomi, see kaitseb sind soovimatu raseduse ja suguhaiguste eest. Poelettidel on lai valik kondoome, mis pakuvad naudingut teile mõlemale.

4. Võtke mängu mõni sekslelu

Kui sa tead juba ette, et ilma lisastimulatsioonita ei jõua sa kuskile, kasutage seksi ajal näiteks vibraatorit. Ilmselt olete mehega ennegi vahekorras olnud ja ta juba teab, et sul võib orgasmi saamiseks kuluda rohkem aega. Võib-olla olete ennegi kasutanud sekslelusid, seega miks mitte seda teha ka nüüd, kui su keha ja mõtted võivad olla eriti pinges.

5. Mängige mänge

Paarid, kes on suutelised koos mängima, jäävad ka kokku. Leidke poest mõni seksikas lauamäng, mida kahekesi mängida. See toob teid mugavustsoonist välja ja on ideaalne eelmäng. 

Pea meeles, et orgasmi ajal vallandab aju prolaktiini, hormooni, mis vastutab rahuldustunde ja lõõgastumise eest, seega on seks üks parimaid stressileevendajaid. Lisaks enesetunde parandamisele aitab see ka teievahelist sidet tugevana hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles