Vaata, millised juuksetoonid on sel talvel eriti trendikad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Vergara.
Sofia Vergara. Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS

Sügise alguses tahavad paljud naised oma juuksed vahelduseks tumedaks värvida. Ent külmal ajal võiks pigem proovida heledaid juuksevärve, soovitab New Yorgis tegutsev juuksuri Edina Hasanovic.

Külmad ilmad ja kuiv õhk võivad muuta juuksed igavaks, seega pehme blond, punane või õrn brünett võivad välimusele värskust anda, kirjutab Elle.com.

Järgnevalt on välja toodud mõned trendikad juuksetoonid, mida võiks talvel kuulsate naiste eeskujul proovida.

Meelas blond

Kui soovid juuksed talveks heledaks värvida, võta eeskuju January Jonesilt, Kate Bosworthilt või Gwyneth Paltrowlt. Soe blond juuksevärv sobib kenasti kokku heleda nahatooniga.

Foto: Jordan Strauss/AP

Kullakarva karamell

Kui sul on loomulikult tumedad juuksed, siis sel talvel võid oma välimust pehmemaks muuta kullakarva helepruunide salkudega. Meekarva juuksevärv rõhutab kenasti kergelt päevitunud jumet. Võta eeskujuks näiteks Jennifer Aniston, Beyoncé või Sofía Vergara.

Foto: Monica Schipper/AFP

Pehme maasikas

Tuhm punakas juuksetoon annab välimusele jäistel talvekuudel romantilist soojust. See juuksetoon sobib eriti hästi neile, kel on portselani meenutav nahk ja heledad silmad. Eeskujuks sobivad näiteks Jessica Chastain, Amy Adams või Bella Thorne.

Foto: Jordan Strauss/AP

Tumedam punane

Rikkalik rauakarva juuksetoon koos kergelt tumedamate salkudega lööb talvel lausa särama ning hakkab hästi silma. Vaata näiteks Julianne Moore’i, Emma Stone’i või Karen Elsonit.

Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Pleegitatud brünett

Kui sul on tumedad juuksed nagu Jessica Albal või Alessandra Ambrosiol, siis võiksid oma kiharatesse teha mõned salgud, mis on su loomulikust juuksevärvist paari tooni võrra heledamad. See lisab soengule soojust ja sügavust ning sobib kõigi nahatoonidega.

Foto: THOS ROBINSON/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles