Pluss-suuruses modellid poseerisid alasti, et muuta arusaama ilust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: facebook.com

Moefotograaf Victoria Janashvili on aastate jooksul teinud palju fotosid kuulsatest modellidest. Nüüd otsustas Janashvili koostada fotoraamatu, mis tõstab esikohale kauni naisekeha – lühikese, pika, peenikese, volüümika, heleda, tumeda – ja fotoprojekti kaks reklaamnägu on pluss-suuruses modellid Denise Bidot ja Marina Bulatkina.

«Kuigi Ameerikas on naiste keskmiseks rõivasuuruseks 46, kasutatakse ühiskonnas naisekehast rääkides stereotüüpe, mille järgi peab naine olema piitspeenike,» ütles Janashvili. «Seetõttu pildistasin aastaid erinevate kehadega modelle ja osalesin mitmes kehakuvandile keskenduvas kampaanias, mis õnneks tekitasid palju arutelusid.» Fotoraamatus jätkab Janashvili oma «missiooni» ja levinud stereotüüpide lõhkumist, et naised saaksid end oma kehas enesekindlalt tunda, kirjutab Cosmo.

Bidot ja Bulatkina on mõlemad julged modellid, kes on korduvalt sõna võtnud enesearmastuse teemal. Janashvili raamatu jaoks poseerisid naised alasti, et tõestada ühiskonnale, et «ideaalne naine» ei pea olema piitspeenike. 

Vaata fotoraamatu pilte siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles