2015. aasta horoskoop: Neitsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi
Neitsi Foto: Repro

2015. aastal otsid üles oma kadunud sädeme. Õpid varasemast kogemusest, et rahmeldamisega kaugele ei jõua ja selle tõttu võtad käsile ühe asja korraga. Rahaasjad ja ametlikud dokumendid nõuavad mitmekordset hoolikust, sest vead on kerged tulema. Ole ettevaatlik manipuleerijatega, sest võisid kelleski kadeduse tekitada. Vanadest harjumustest on kerge vabaneda, kuna need on su ära tüüdanud ning takistavad uue proovimist. Raha tuleb ja lähed, kuid sa ei kurda. Võtad kõik sind aasta jooksul tabavad väljakutsed innukalt vastu.

KARJÄÄR

Professionaalne elu on 2015. aastal kõikuva iseloomuga. Mingi varasem ettepanek on nüüdseks langenud viljakasse pinda ning sind võidakse selle eest tänada. Samas aga nõuab uus aasta pingutamist, mis puudutab uue käivitamist. Võid saada kogemuse, et mitte mingi asi ei ole jääv, ka kõige kauem kestnud asi ning kõik on pidevas muutumises. Ära võta kedagi ega midagi enesestmõistetavalt.

SUHTED

Võid olla ise ja su lähedased on äkki väga äkiliste tujude küüsi langenud. Kui oled ikka veel mingi vana suhte või unistuse küljes kinni, siis see võib katkeda väga ootamatult. Mõningane tühjustunne muutub hiljem suureks rõõmuks. Saad aru, et oled ise muutunud ja seda on ka teised. Aasta teisel poolel oleksid nagu uuesti sündinud ja sa lood uusi viljakaid suhteid. Ette tuleb ka palju romantikat. Ole valmis ootamatuteks imedeks.

RAHA

Elu annab ja elu võtab, kuid sind võidakse mõnes mõttes üle kullata. Oled alati rahaga mõistlikult ümber käinud ja teed seda ka nüüd. Tead, et oled oma ülesannete kõrgusel ning selle tõttu on sul õigus nõuda ka vastavat tasu. Saad võimaluse näidata seni varjus olnud oskusi, mille tõttu sind võidakse kaasata kummalistesse, kuid huvitavatesse plaanidesse, mis on kullaauk.

TERVIS

Tunned vajadust rohkem liikuda ja oma keha eest hoolitseda. Kui oled varem mõnda treeninguviisi kergelt nuusutanud, siis nüüd on aeg sellest oma põhiline hobi teha. Oled jätkuvalt tervisliku toitumise pooldaja. Võid katsetada mingite eksootiliste retseptidega, mis annavad energiat. Pärast raske töö rabamist puhkad luksuslikult ja naudid iga hetke. Vaimses plaanis võib olla mõningaid pingeid, kuid oma tasakaalukusega ei lase sa neil enda üle valitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles