2015. aasta horoskoop: Kaalud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalud
Kaalud Foto: Repro

2015 on Kaalude jaoks võrdlemisi probleemidevaba aasta. See, mida sa varem reaalseks ei pidanud, võib siiski teoks saada. Kui oled oma elus mingi asja suhtes kannatamatu olnud, siis nüüd tuleb kannatlikkust üles näidata. Su ellu saabub keegi, kes mõjub värskendavana ja sa naudid selle isikuga koos asju, mis raputavad sind vanast üles. 2015 pakub mitmes valdkonnas lõppe ja uusi algusi. Vanad reeglid kaovad ja asenduvad uutega.

KARJÄÄR

Karjääris võib ette tulla hüppeid kõrgusse, kuid ka madalamale. Mida rahulikumalt sa enda ümber toimuvasse suhtud, seda vähem sind väline puudutab. Ära karda intriigidesse sattumist, sest kui kaardid on ümber mängitud, on ka sinul uusi võimalusi. Oled nii seisemiseks kui väliseks kasvuks valmis ning seda näevad ka teised. Kui oled millegi nimel eelnevalt vaeva näinud, siis nüüd on aeg korjata medaleid.

SUHTED

Suhtes võib esile tulla võimumänge ja möödarääkimisi. Pärast mõningat segast aega hakkavad suhted siiski selginema. Eriti suure sammu astud edasi siis kui lased lahti soovist kedagi muuta. Mõistad, et oled endale mõttetut pinget tekitanud. Mingis suhtes peaksid tagasi astuma ja vaatama, millises suunas see kulgeb. Suhtevaldkonnas võid saada ka kummalise kogemuse, mis näitab kui tähtis on tingimusteta armastus.

RAHA

Sinu investeerimisotsused tõstavad sinu mainet ning toovad ka sisse. Oled valmis investeerima heategevusse, see annab hea enesetunde. Su ellu võib tulla ka sellist raha, mis ei pruugi just kõige puhtam olla. Nüüd sõltub sinu arusaamadest, mis sa sellega peale hakkad. Aasta lõikes peaks rahaline seis enamvähem stabiilne olema.

TERVIS

Väiksed tagasilöögid tervises ei ole sind kunagi eriti muretsema pannud. Ka 2015. aastal tuleb neid ette, kuid need ei ole tapvad. Kui oled tervise nimel end millegagi üle koormanud, siis nüüd tuleb lahti lasta. Kui ökot saab liiga palju, muutub selle mõju vastupidiseks. Pööra tähelepanu hingamisele, sest see mõjutab nii vaimset kui füüsilist tervis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles