Meestele: 25 kindlat moodust, kuidas naistele muljet avaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas sina oskad vastassoole muljet avaldada? Head naised, ärge laske pealkirjal end eksitada - järgnevalt on välja toodud 25 nippi, mida saate ka teie ära kasutada, kui soovite mehele paremat muljet jätta.

1. Käitu nagu täiskasvanu. See tähendab, et ära käitu nii nagu teismelised (ära jäta sõnumeid vastuseta, ära mossita, ära kutsu partnerit labaste nimedega), kirjutab YourTango.

2. Ole otsustusvõimeline. Naistele meeldivad mehed, kes suudavad otsuseid langetada ja jäävad oma otsustele kindlaks. See suurendab turvatunnet.

3. Mõtle asjad läbi ja varusta end alati plaaniga. Vahel on tore asju spontaanselt teha ja mitte liiga pikalt ette mõelda, kuid laias laastus võiks sul tulevikuplaan paigas olla.

4. Julge avaldada oma arvamust. Igal inimesel on asjade kohta oma arvamus, julge enda oma välja öelda ja aktsepteeri ka teiste arvamusi. Eriti naise oma.

5. Väljenda end selgelt. Kui soovid naist näha, ütle seda. Kui tegemist on vaid üheöösuhtega, ütle sedagi. Kui igatsed pikaajalist suhet, ütle naisele. Kui sa pole kindel, mida sa tahad, jäta naine rahule. 

6. Toeta tema karjääri ja ole tema üle uhke. Toetus ja karjäärile kaasaelamine on väga olulised ning võivad eristada sind teistest meestest.

7. Seksi ajal... keskendu muule, kui äsja vaadatud pornofilmi taaslavastamisele. Kui tead, et mõni liigutus on naise lemmik, tee seda eriti aeglaselt.

8. Kingi talle lilli. Too naisele lilli ka siis, kui pole tegemist tema sünnipäeva, valentinipäeva või muu tähtpäevaga.

9. Hoia silmsidet. Silmside on väga seksikas.

10. Kutsu naine välja. Uuri, kas naine tahaks mõnda kohta külastada, tee teile õhtuks plaanid ja ära jää hiljaks.

11. Kui küsid, kuidas ta päev möödus... ole tema vastuse suhtes tähelepanelik. Kuula, mida ta sulle ütleb ja küsi, kas saad tema heaks midagi teha.

12. Ära tee labaseid nalju, need ei avalda naistele muljet.

13. Kutsu ta tantsule. Boonuspunktid selle eest, kui teed seda intiimses kohas.

14. Kui vähegi võimalik, ära lase elu keerdkäikudel end murda. Iga inimene on haavatav ja mõnikord võib halvasti minna, aga küps mees peaks olema piisavalt tark ja tugev, et raskustest üle saada.

15. Kui tahad karjuda ja ropendada, jää rahulikuks ja vaiki. Roppuste karjumine ei avalda kellelegi head muljet.

16. Kohtle naist nii, nagu mehed peaksid kohtlema sinu tulevast tütart. Kas tahad, et keegi võõras saadaks su tütrele endast alasti pilte?

17. Anna talle võimalus, eriti siis, kui sulle tundub, et ta ei saa mõne väljakutsega hakkama.

18. Usalda teda. Ära arva, et kui naisel on meessoost sõpru või mehel naissoost sõpru, siis sa võid kallimast kohe ilma jääda.

19. Kui tahad suhet lõpetada, tee seda selgelt, austavalt ja väärikalt. Ära kasuta vana ja kulunud ettekäänet «mul on vaja aega» või «asi pole sinus, asi on minus». 

20. Helista siis, kui oled lubanud helistada; ole kohal siis, kui lubasid kohal olla; ära tee seda, mida oled lubanud mitte teha. 

21. Tea, kuidas ja millal vabandust paluda. 

22. Kasuta oma sõnu targalt. Suhtle mõistlikult. Selgita, kui midagi on jäänud segaseks. Ütle «ma armastan sind», «anna andeks» ja «ma igatsen sind» vaid siis, kui mõtled seda tõsiselt.

23. Kui naine muutub emotsionaalseks, ära tee järgmisi asju: ära kommenteeri seda, et tal on ilmselt «see aeg kuus»; ära viita temale kui nannipunnile vms; ära ürita olukorda kohe parandada; ära ütle talle, et ta ei peaks tundma seda, mida ta hetkel tunneb.

24. Ole austav, ka siis, kui oled vihane. Ära ütle kõva häälega asju, mis võiksid talle haiget teha.

25. Tea, et arvamusel ja faktil on vahe.

Boonuspunkt: kui armastad teda, võitle tema eest, mitte temaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles