61-aastase naise kauni välimuse saladus: armusuhted nooremate meestega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Inglanna Laila Gledhill on 61-aastane, kuid välimuse järgi võiks teda vabalt pidada umbes 20 aastat nooremaks. Mis on naise hea välimuse saladus? Gledhill käib väljas vaid meestega, kes on temast vähemalt 20 aastat nooremad.

Gledhill abiellus 41-aastaselt mehega, kes oli temast täpselt 20 aastat noorem. 55-aastaselt oli naine aga uuesti kihlatud, seekord 28-aastase mehega, vahendab Elite Daily.

Hetkel on naine suhtes mehega, kes on temast umbes 40 aastat noorem ja naise sõnul saab ta ööklubides ning väljas käies alati palju uusi - ja noori - austajaid. Naine ise usub, et tema välimus on niivõrd hästi säilinud tänu sellele, kuidas nooremad mehed teda kohtlevad. «Omast kogemusest võin öelda, et noored mehed kohtlevad vanemaid naisi austusega, nende arvates on küpsed naised väga atraktiivsed ja nad siiralt naudivad mu seltskonda. Ja seks on ka kordades parem,» tunnistas Laila Gledhill.

Gledhill hakkas noorematele meestele tähelepanu pöörama pärast seda, kui abikaasa, kellega nad olid koos olnud 14 aastat, jättis ta «noorema, pikema ja saledama» naise pärast maha. See pani Gledhilli mõtlema, et kindlasti leidub maailmas nooremaid mehi, kes oskaksid teda rohkem hinnata.

Peagi kohtuski ta 21-aastase noormehega ja kui eksabikaasa talle helistas ning naist tagasi palus, teatas viimane, et on leidnud oma kõrvale mehe, kes on eksist «noorem ja paremas vormis». 

Gledhill julgustab kõiki omavanuseid naisi noorte meestega välja minema. Kui minevikus sõltusid vanemad naised oma abikaasadest ja oli mõeldamatu, et vanem naine võiks endast noorema mehega välja minna, siis praegusel ajal on see õnneks muutunud. Naised käivad ise tööl, teenivad raha, on iseseisvad ning võivad muretult nautida nooruslikke suhteid.

Vaata pilte Laila Gledhillist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles