Liibuv kleit päästis noore naise elu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

21-aastane Zoe Turner sattus jõulupeolt taksoga koju sõites autoavariisse, millest neiu pääses kergemate vigastustega tänu sellele, et kandis liibuvat kleiti. Arstide sõnul oli kleit niivõrd tugevalt ümber keha, et ei lasknud ribidel neiu siseorganeid vigastada.

Turner soetas umbes 45 eurot maksnud punase kleidi internetist ja kandis seda jõulupeol. Peolt koju sõites sattus takso, milles oli Turner koos kolme sõbrannaga, avariisse, kirjutab Telegraph.co.uk.

Noorel naisel vedas, kuna liibuv kleit aitas hullemaid vigastusi ära hoida. Arstide sõnul oli liibuv kleit justkui korsett, mis oli tugevalt ümber naise ülakeha. Kui naisel poleks olnud seljas niivõrd liibuvat kleiti, oleks avarii võinud tema jaoks saada saatuslikuks.

«Ma ei suuda uskuda, et kleit päästis mu elu. See oli kõige paremini kulutatud rahasumma,» oli Turner õnnelik. Kuigi naine ei pääsenud avariist päris ilma vigastusteta, oleks asi võinud olla kordades hullem.

«Ma tundsin väljakannatamatut valu. Mu keha valutas ja ainus mõte mu peas oli, et ma pean vöö lahti saama. Kleit oli mu keha ümber niivõrd piirav, et ma ei suutnud seda ebamugavust taluda ning ronisin autost välja,» meenutas ta.

Turner istus auto esiistmel ja õnneks oli tal ka turvavöö kinni. Tema kolm sõbrannat istusid taga, kuid nende turvavööd olid lahti ja õnnetuse tulemusel olid nad kõik teadvusetud.

«Ma arvasin, et teised said surma. Olin nii suures šokis, et ma ei taibanud sel hetkel, mis mul endal viga oli,» sõnas Turner. Haiglasse jõudes selgus, et ta oli vigastanud vaagnaluud, rinnakorvi ja ka selgroogu. «Lamasin haiglavoodis ega saanud oma jalgu liigutada. Ma olin hirmul ega teadnud, kas saan veel kunagi kõndida. Tahtsin ainult oma vanemaid näha.»

Viis päeva hiljem oli ta juba jõudsalt paranenud ning lasti haiglast koju. «Mul vedas, et ma ellu jäin. Kui mõtlen sellele, et mul oleks võinud seljas olla midagi muud, käivad mul külmavärinad üle selja,» oli noor naine tänulik.

Vaata siit, millist kleiti Zoe Turner kandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles