Kasulikke meiginippe punapeadele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas oled mõelnud, et tahaksid näitlejanna Christina Hendricksi eeskujul oma juuksed punaseks värvida? Lase käia! Kuid pea meeles, et pärast juuksetooni muutmist peaksid välja vahetama ka mõned meigitooted.

Meigikunstnikud Adrienne Vendetti Hodges ja Stephanie Vendetti jagavad oma parimaid ilunippe ja trikke, mis on mõeldud just punapeadele, kirjutab Women’s Health Magazine.

Kulmud

«Paljud inimesed ei tea seda, kuid loomulikud punapead – nagu näiteks mina ise – on punaste juuste ja heledate kulmudega. Need, kes värvivad oma juuksed punaseks, ei peaks oma kulmusid juustega ühte tooni värvima. Kulmud peaksid olema juustest kas heledamad või tumedamad,» sõnas Adrienne Vendetti Hodges. Kuigi meigikunstnikud ei soovita hakata oma kulmusid otseselt värvima, võib neid vähesel määral siiski toonida.

Silmad

Eksperimenteeri silmatorkavate lauvärvidega (sinine, roheline, lilla). «Paljudel loomulikel punapeadel on sinised või rohelised silmad, seetõttu võiks punaste juuste juurde sobitada siniseid või rohelisi lauvärve. Kui vaadata neid punapäid, kes lõid Hollywoodis laineid umbes viiskümmend aastat tagasi (Lucille Ball, Rita Hayworth), siis on näha, et neil olid alati ka hästi lopsakad ripsmed ja kasutati ka silmalainerit. «Oluline on aga see, et lauvärviga ei minda liiale. Tõmba kergelt pintsliga üle laugude ja sellest piisab,» soovitas Adrienne Vendetti Hodges.

Huuled

Stephanie Vendetti ütles, et kuigi paljud väidatavad, et huulepulka tuleks valida vastavalt oma juuksevärvile, valivad nemad huulepulgatooni vastavalt hooajale. Esimeseks julgeks huulepulgaks võiks olla punane, mil on kergelt sinakas alatoon. Seejärel võib juba edasi liikuda heleroosade või oranžide huulepulgatoonide juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles