Talvise hooaja kõige trendikamad huulepulgatoonid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Talvel kantakse tumedamaid rõivaid ja ka meigis valitsevad tumedamad toonid. Lisaks tumedamatele lauvärvidele, tasuks hoida silma peal ka julgematel huulepulgatoonidel.

Genius Beauty pani kirja mõned trendikad huulepulgatoonid, mida võiks sel talvel proovida.

Metallik

Metalse helgiga huulepulgad paistsid kõige paremini silma Rodarte sügistalvise kollektsiooni moe-show’l. Kõikide modellide huuli kaunistasid dramaatiliselt tumedad huulepulgatoonid. Metalset huulepulka võib tegelikult kasutada iga päev, oluline on vaid see, et sobitaksid selle kokku õige meigiga (õigesti tehtud meigipõhi ja lillakas ripsmetušš).

Foto: Slaven Vlasic/AFP

Kirglik punane

Minevikku on jäänud must, pruun ja verekarva punane – nende asemele on tulnud sügav kirsipunane. Selline punakas toon ei mõju hirmutavalt, vaid on pigem elegantne ja naiselik. Punaseid huuli võis näha näiteks Rebecca Minkoffi kollektsiooni esitlusel. Tumepunast huulepulka valides tuleks eelistada eelkõige loomulikke toone (mõtle kirsipunasele või üleküpsenud vaarikale).

Foto: SCANPIX

Sinine

Võiks ju arvata, et sinised huuled sobivad vaid moelavadele – näiteks Ann Yee sügiskollektsiooni moe-show’l võis näha siniste huultega modelle –, kuid supermodell Joan Smalls on sinise huulepulga julgelt moeüritustelt välja toonud. Kui sinine huulepulk on sinu jaoks aga liiga julge, võid sellega eksperimenteerida näiteks mõnel üritusel, kuhu see trend võiks sobida.

Foto: Arun Nevader/AFP

Klassikaline punane

Punane huulepulk on ajatu klassika. Moelavadel võib alati näha ka punaseid huuli ning kahtlemata on need moes ka sel talvel. Kuna punane huulepulk toob kõik pisivead päevavalgele, peaksid huuled olema eelnevalt niisutatud ja need ei tohiks kindlasti olla kuivad või katkised.

Foto: SCANPIX

Nude

Nude ehk ihukarva huulepulk on saanud sama populaarseks kui punane huulepulk. Kui sa pole varem nude huulepulka proovinud, alusta kõige soojemast toonist – see jätab loomuliku mulje.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles