Kümme olulist asja, mida ema sulle meeste kohta ei rääkinud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tütarde suhted emadega võivad olla väga erinevad. Mõned suhtlevad omavahel avameelselt nagu sõbrannad, samas kui teiste jaoks on ema-tütre suhe siiski pigem lapsevanema ja lapse suhe, kus päris kõigest ei räägita.

Seetõttu on väga võimalik, et ka sina ei tea meeste kohta teatud väikeseid, ent väga olulisi asju, mida ema sulle lihtsalt ei maininud, kirjutab YourTango.

1. Meestel on teatud... lõhnad. On imetlusväärne, milliseid erinevaid lõhnu võib mehe ja tema rõivaste juures tunda.

2. Mehed kasutavad mõnikord salaja naiste meiki. Ilmselt ei laena mees su silmapliiatsit või huuleläiget (kuigi ka seda võib juhtuda), aga kui inetu vinn «kaunistab» ta nägu, siis võib ta jumestuskreemilt küll abi otsida. Ent ära loodagi, et ta kunagi seda sulle tunnistaks.

3. Meestel pole alati suur söögiisu. Erinevalt levinud stereotüübist, võid kohata mehi, kes tellivad restoranis salati ja sa tunned end tõeliselt tobedalt oma praetaldriku taga. (Nõuanne: ära kunagi palu oma söögiisu eest vabandust.)

4. Meestele tegelikult meeldivad tõsielusaated. Mees võib ju viriseda, kui sina tahad mõnda põnevat tõsielusarja vaadata, ent ometi on ta alati selle sarja ajal sinuga teleri ees. 

5. Meestel on kallid hobid. Ta võib nuriseda, kui käid sõbrannadega spaas, aga tema armastus golfi vastu annab rahakotile palju kõvema löögi. Ära tunne end halvasti, kui tahad minna maniküüri ja pediküüri.

6. Meestele meeldib, kui neid hellitatakse. Siidine voodipesu tundub naha vastas mõnus ja pehme ning seda tunneb ka mees. Ta ei pruugi seda tunnistada, aga tegelikult meeldivad talle elus pehmemad ja mugavamad asjad. 

7. Meestele ei paku kõik sportmängud huvi. Ära arva, et meeste jaoks on kõik spordialad võrdsed ja nad vaatavad hea meelega neid kõiki. Igal mehel on omad eelistused, uuri juba suhte alguses välja, mida sinu mehele meeldib vaadata.

8. Ka meestel on bioloogiline kell. Kahekümnendates võib meest hirmutada see, kui naine räägib lastest ja pere loomisest, kuid kolmekümnendates hakkab meeste bioloogiline kell valjemalt tiksuma, vahest isegi veel valjemalt kui naiste oma. Kuigi mees ei pruugi seda kunagi tunnistada, tekib temas ühel hetkel tahtmine seksida vaid seetõttu, et saada järeltulijaid.

9. Mehed pole suutelised märulifilmilt pilku pöörama. Kui telerist erinevaid kanaleid valides jääb mehe silm peale filmile, kus on Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis või Arnold Schwarzenegger, siis tõenäoliselt vaatab ta selle filmi ka lõpuni.

10. Mehed ajavad karvu. Mehed on karvased olendid, kelle käe-, rinna- või jalakarvad võivad kodus nii mõndagi pinda kaunistada. 

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles