Ehmatavad pildid: internetist pruutkleiti tellides tasub olla ettevaatlik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakpoolsel fotol on kleit, mida klient proovis poes. Parempoolsel pildil on internetist tellitud kleidi koopia.
Vasakpoolsel fotol on kleit, mida klient proovis poes. Parempoolsel pildil on internetist tellitud kleidi koopia. Foto: Facebook/Knock Off Nightmares

Internetis pruutkleitide reklaampilte vaadates silm puhkab – kleidid on imekaunid ja veel kaunimad on soodsad hinnad. Tuntud brändi koopia või väga suure soodustusega kleidi ostul tasub aga teha põhjalik eeltöö, et mitte ülearu pettuda ja rahast ilma jääda. 

Üha rohkem võib leida veebipoode, kus pakutakse tuntud disainerite pruutkleitide koopiaid. Sageli peavad aga pruudid pettuma, sest koju saabunud pakist vaatab vastu odavast kangast inetu käkerdis, millel on pildil nähtuga vähe ühist, edastab Daily Mail.

Arvestades seda, kui kallid on pruutkleidid salongides, pole ka ime, et naised otsivad võimalusi raha kokku hoida. Pulmad on ju isegi kulukad. Sagedane mure «sooduskleitide» puhul on kehv kangas – siidi asemel on enamasti tegu polüestriga. Pole ka ime, kui tellitud kleit on hoopis teist värvi või isegi teise kujundusega.

Paljud internetist tellitud kaubas pettunud naised on teinud oma ostust pildi, et teisigi rämpsu eest hoiatada. Tihti leiab negatiivse arvustuse juba ka toote kodulehelt või kiirelt mõne otsingumootori abiga. Facebooki leht Knock Off Nightmares kogub pettunud klientidelt fotosid ja arvustusi, et teisi petturite eest hoiatada. Vaata pilte inetutest kleitidest SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles