Millised omadused võiksid olla heal mehel?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud suhteeksperdid on arvamusel, et suhet ei tasu luua inimesega, kes pole sind väärt. See tähendab, et naised ei peaks meestele suuri järeleandmisi tegema ja jääma pigem oma tõekspidamiste juurde. 

Glamour pani kirja seitse omadust, mis võiksid ühel heal mehel olla.

1. Ta on otsekohene. Ta ei lase sul arvata, mida ta mõtleb, vajab või tahab. Ta on aus ja otsekohene, ta pole kindlasti hoolimatu ega tee sulle haiget. Sa ei pea kunagi mõtlema, millised on tema tegelikud kavatsused, kuna tema teod ja sõnad demonstreerivad seda väga selgelt.

2. Ta on küps. Ta ei kuluta oma üüriraha õllele, ta hoolitseb oma isiklike asjade eest, ta ei naera peerunaljade üle ja ta on suuteline toataimede eest hoolt kandma.

3. Tal on positiivne ellusuhtumine. Keegi meist pole võimeline kogu aeg õnnelik olema, aga kui mehel on positiivne ellusuhtumine, siis see muudab ka sinu suhtumist paremaks.

4. Teil on sarnased tõekspidamised. Isegi, kui te vaidlete mõnikord usu või poliitika teemadel, võiksid teil olla sarnased tõekspidamised.

5. Ta usaldab sind. Ta võib - ja isegi peaks - tundma armukadedust, kui räägid talle, et käisid sõbrannadega ööklubis ja nägus mees küsis sinu telefoninumbrit. Aga ta ei tohiks olla nii armukade ja omandihimuline, et ei luba sul üldse väljas käia.

6. Ta on valmis kompromisse looma. Naine ei saa olla õnnelikus suhtes mehega, kes on veendunud, et tema sõna peab alati peale jääma. Mees peab olema võimeline kompromisse looma. 

7. Ta hindab sind. Ta teab sinu väärtust ja toetab sind, ta ei kritiseeri sind kunagi ega tee sind maha. Ta mõistab, et tal on vedanud, kuna sina oled tema elus ja ta näitab seda ka välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles