Naine suri vahetult pärast nelikute sünnitamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

36aastane Erica Morales ja tema abikaasa Carlos üritasid pikka aega lapsi saada ning lõpuks otsustasid selle tarbeks läbida viljatusravi. Tänu munarakkude kehavälisele viljastamisele jäi Erica Morales rasedaks ja ootas nelikuid.

Eelmisel nädalal tõi Morales kuu aega enne tähtaega ilmale kolm tütart ja poja, kuid kahjuks suri naine vaid paar tundi pärast sünnitust ilma, et oleks saanud oma lastega tutvust teha, kirjutab Daily Mail.

Morales läks haiglasse eelmise nädala alguses ja analüüsid näitasid, et naise vererõhk oli kõrge – 190/90. Erica Morales kirjutas pärast seda sotsiaalmeedias, et arstide sõnul peab ta kuni sünnituseni haiglasse jääma ja võib-olla otsustavad arstid sünnituse arvatust varem esile kutsuda.

Erica ja Carlos Morales abiellusid 2007. aastal ja lähedaste kinnitusel oli nende abielu lausa muinasjutuline. Erica Moralese nõbu ja parim sõbranna Crhstina Todman ütles hiljuti antud intervjuus, et Erica ja Carlos unistasid vaid oma pere loomisest. Pärast rasedusest teadasaamist, ostsid nad hulgaliselt lasteasju ja hakkasid ette valmistama lastetuba.

«Raske on teada, et ta võitles oma laste nimel nii palju. Ta ei saa kunagi harjata nende juukseid, hoida neil käest, näha lapsi abiellumas,» sõnas Erica Moralese teine nõbu Nicole Todman ja lisas, et Morales ei saanud lapsi kordagi hoida ega õieti näha.

Nicole Todman lõi lehekülje nimega GoFundMe, mille eesmärgiks on koguda raha Carlos Moralesele, kes jäi nelja lapsega üksi.

Haigla hakkas koheselt uurima, mis võis põhjustada naise surma, kuid praeguseks pole kindlaid põhjuseid veel välja selgitatud. Nelikud – Carlos Jr, Paisley, Tracy ja Erica – on kõik elus ja hea tervise juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles