Vaata, milliseid suhtealaseid nõuandeid annaksid lapsed oma vanematele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas oled kunagi mõelnud, milliseid suhtealaseid nõuandeid annaksid lapsed sulle? Või oled neilt ehk isegi küsinud, mida nad suhetest arvavad?

Dawn Mariel on kuus last – kolm poissi ja kolm tüdrukut. Ta otsustas oma lastelt uurida, milliseid suhtealaseid nõuandeid nemad emale annaksid. Kuna lapsed on vanuses 8-20. eluaastat, siis võib arvata, kui erinevaid vastuseid ta neilt sai, kirjutab YourTango.

Austin (20): «Minu nõuanne oleks alla anda. Ära käi kohtingutel. Inimesed võivad olla kergelt hullumeelsed. Aga kui sa tahad kohtingule minna, õpi armastust aktsepteerima.»

Savannah (18): «Ära karda iseendaks jääda, kuna sa ju tahad, et meeldiksid meestele sellisena, nagu sa oled. Ära ütle, et sul on hea huumorisoon. Sul pole. Leia keegi, kes on jõukas ja kel on oma suve- ning talvekodu ja kellel pole lapsi. Ta peab olema sarkastiline. Ja tal peaksid kõik hambad olemas olema.»

Jackson (16): «Kohtingutel käimine on nõme! Ole avatud ja aus, rääkige teineteisele kõike, veetke koos aega, tuleta alati teisele inimesele meelde, kui väga sa temast hoolid; tee tema heaks väikeseid asju, et muuta tema päev paremaks; rääkige ja õppige teineteist tundma. Sa peaksid minema välja mehega, kes on lõbus ja hooliv.»

Lexington (13): «Sa ütlesid mulle, et ma ei tohi enne 35. eluaastat kohtingule minna, seega ma ei oska nõu anda. Leia keegi, kellele meeldivad lapsed ja kes austab teisi. Tal võiks ka ilus aktsent olla, näiteks Austraalia oma. Sina peaksid alati hea välja nägema ja end meikima.»

Clayton (11): «Ära küsi mehelt raha, kuna see jätab sinust meeleheitliku mulje. Pane ilusad riided selga. Ta ei tohiks väga vana olla, võib-olla 38-47. Ta peaks suutma sinu eest hoolt kanda, näiteks siis, kui sa oled haige.»

Brooklyn (8): «Kui lähete õhtusöögile, ära mälu lahtise suuga. Ära vaata teda imeliku näoga, muidu ta võib mõelda, et sul on midagi viga. Sa peaksid otsima kena meest, kes aitaks sul laste eest hoolitseda. Ta ei tohiks olla liiga normaalne, muidu me peame istuma viisakalt söögilauas ja ütlema teineteisele briti aktsendiga: «Ulata palun soola.» Me ei saaks olla nii hullumeelsed, kui me tavaliselt oleme. Ta peaks olema sinu vanune või noorem. Võta alati suuvärskendaja kaasa, et sul oleks värske hingeõhk, muidu mees hoiab sinust eemale. Sa võiksid nätsupakki ka kaasas kanda, siis saad talle nätsu pakkuda, kui ta soovib.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles