Lugeja kirjutab: Eesti ühiskond on väga naiste- ja lastevaenulik

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Riigikogu sotsiaalkomisjoni liige Viktor Vassiljev ütles eile, et vastutustundetu mehega lapsi saavad naised võiks steriliseerida. Vassiljevi väljaütlemist kommenteerides leidis üks lugeja, et Eestis kiputaksegi ebaõiglaselt emadele näpuga näitama.

Eesti ühiskond on väga naiste- ja lastevaenulik. Ühest küljest õiendatakse, et naised, kellel on palju lapsi, on ullikesed ja lõdva kummiga, ning nüüd soovitab arstionu need naised lausa steriliseerida. Neid, kellel lapsi pole, sõimatakse iibepuudelisteks.

60 protsenti lastest kasvab üksikemadega ja see on peamiselt meeste häbi. 40 000 alimendipõgenikku! Mitmel riigikogu liikmelgi on sohilapsi, keda nad ei toeta ja kindlasti aitaks antud juhul siis mamma steriliseerimine. Seakari, ma ütlen!

Enamus mehi ei viitsi lapsekasvatamises osaleda ja kui ema läheb kolme lapsega restorani sööma, siis oi, milliste pilkudega vaadatakse, et näed, tuled oma vantsakatega meie mõnusat olemist rikkuma.

Samas sonitakse, et Eestile on uusi maksumaksjaid vaja, kes härrade tulevasi eripensione kinni jõuaksid maksta.

Ma imestan, et Eestis veel üldse keegi sünnitab. Ja ei imesta selle üle, et naised hordidena, igal aastal umbes 1000 parimas sünnituseas naist arenenud riikidesse abielluvad, lapsed kaasa võtavad ja paar tükki veel juurde sünnitavad. Vassiljev peab endale aegsasti mähkmevahetusraha hakkama koguma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles