Kaheksa rõivaeset, mida mehed ei taha naiste seljas näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestele ei meeldi näiteks UGG saapad.
Meestele ei meeldi näiteks UGG saapad. Foto: Christopher Peterson/Christopher Peterson/BuzzFoto.com

Sulle võib tunduda, et mees ei pane kunagi tähele, mis sul seljas on, kuid see ei vasta tõele. Tegelikult märkavad mehed naiste rõivaid ja jalanõusid ning neil on naiste garderoobi kohta ka oma arvamus.

YourTango pani kirja kaheksa rõivaeset, mida mehed ei taha naiste seljas näha.

1. Naised võiksid kanda jalanõusid, millega nad on suutelised ka kõndima…

Meestele ei meeldi see, kui naised kannavad kingi, millega nad ei oska kõndida. Igaüks meist on ilmselt näinud naisi, kes kannavad liiga kõrgeid kingi ja justkui õõtsuvad kontsadel.

2. …välja arvatud Uggi saapaid…

Ugg stiilis saapad on koledat värvi, koleda kujuga ega jäta naisest kuigi seksikat muljet. Eriti veidralt mõjub see, kui neid kantakse sooja ilmaga.

3. …ja palun veendu, et kingad oleksid sulle parajad

Meestele ei meeldi ka näiteks see, kui naise varbad pressivad kingade seest välja. Õiges suuruses kingade soetamine pole ju nii keeruline.

4. Väldi juukseaksessuaare, mis moonutavad su välimust

Mehed märkavad sedagi, mida naised oma juustega teevad. Paljudele meestele ei meeldi näiteks peenikesed peapaelad, mida naised muusikafestivalidel juuste peal kannavad ja mis lükkavad juukseid veidike ülespoole. «See jätab mulje, et naise pea on nagu millimallikas,» kommenteeris üks noormees.

5. Veendu, et riietuse ülemine osa püsiks ikka seljas

Väikeste rindadega naised saavad muretult kanda ilma õlapaelteta pluuse ja kleite, kuid suuremate rindadega naised veedavad terve õhtu oma pluusikest või kleiti muudkui ülespoole sikutades. See pole kuigi kena vaatepilt.

6. Näita oma kehakumerusi

Meestele meeldivad kehakumerused, seetõttu ei taha nad naiste seljas näha pükse, mis tõmbavad kõhu sisse ja teevad naised imepeenikeseks. Mehed tahavad näha kurvikat keha, kõike ei pea aluspesu või rõivaste abil korrigeerima. Samuti ei meeldi meestele ka see, kui naised kannavad liiga laiu pükse, kuna need tekitavad küsimuse, mida salajast naine nende pükste all peidab.

7. Vähem pole alati rohkem

Mehed mõistavad, et naised soovivad välja minnes end üles lüüa ja silma paiste, kuid on väga tüütu käia väljas inimesega, kes tõmbab kogu tähelepanu omale. Mees ei taha olla olukorras, kus ta jätab naise korraks üksi baarileti äärde ja naastes peab ta purjus konkurente eemale peletama.

8. Stringid võiksid olla peidus

Kui naise stringid paistavad välja ja ulatuvad poolde selga, siis see pole kuigi kaunis vaatepilt. Üks asi on see, kui mees korraks silmab naise aluspesu, kuid hoopis teine lugu on siis, kui naise aluspesu on kõigile vaatamiseks välja pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles