Harjumused, mis on omased vaid väga moekatele naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Moekad naised erinevad teistest nii välimuse kui iseloomu poolest. Iseloomuomadustest tõuseb neil kahtlemata esile julgus – julgus katsetada ja proovida asju, mida teised võib-olla nii uljalt ei prooviks.

Mis iseloomustab veel moekaid naisi? Huff Post Style pani kirja harjumused, mis on omased vaid trendikatele naistele.

1. Nende postkasti jõuab palju erinevaid uudiskirju

Uudiskirjad võivad olla tüütud ja ummistada virtuaalset postkasti, kuid samas aitavad need viimaste moeuudiste ja allahindlustega kursis olla.

2. Nad ei pelga rõivaid, mida saab puhastada vaid keemilises puhastuses

Igas korralikus garderoobis on paar rõivaeset, mida tohib puhastada vaid keemilises puhastuses. Ära jäta ilusat asja ostmata vaid seetõttu, et see tuleb keemilisse puhastusse viia.

3. Neil on isiklik õmblejanna

Paljudele võib õmblejanna palkamine tunduda raha raiskamisena, kuid õmblejanna aitab rõivaid täpselt parajaks teha ja sel viisil näevad need seljas paremad välja.

4. Nad ostavad sageli erinevas suuruses rõivaid

Paljud naised keskenduvad sellele, et osta vaid ühes suuruses rõivaid, kuid vahel tasuks vaadata sinu rõivasuurusest number suuremaid asju, kuna need võivad rõivakomplekti täiuslikuks muuta.

5. Nad teavad, et kõige paremad garderoobid sisaldavad palju tavalisi rõivaid

Trendikaid rõivaid on alati tore poest valida ja osta, kuid kõige paremad on need garderoobid, milles on palju tavalisi rõivaid. Tavalise välimusega rõivad on paljude rõivakomplektide aluseks ja mida laiem on valik, seda rohkem saad erinevaid komplekte kokku panna.

6. Nad ei karda soetada asju, millele nad ei suuda kohe otstarvet leida

Kui leiad poest imeilusa kleidi, osta see lihtsalt ära. Küll kunagi tuleb ka õige hetk, mil seda kanda.

7. Nad viivad katkised asjad parandusse enne, kui need täiesti ära lagunevad

Kui märkad, et su lemmik kingapaar on katki minemas, vii kingad kohe kingsepa juurde. Kui ootad viimase hetkeni, ei pruugi enam olla võimalik kingi parandada.

8. Nad proovivad selga rõivaid, mida nad ei saa omale lubada

Tõeliselt moeka naise jaoks on väga raske näha poes rõivaid, mida nad ei saa omale lubada, aga ta proovib neid asju siiski selga ja hoiab silma peal, millal algavad antud poes allahindlused. Ka kallis rõivaese võib ühel hetkel vastata sinu eelarvele.

9. Nad saavad müüjatega sõbraks

Müüjaga tasuks mitmel põhjusel häid suhteid hoida: ta saab sinu jaoks asju kõrvale panna, anda sulle teada, kui algab allahindlus ja helistab sulle, kui poodi saabuvad uued rõivad.

10. Nad on esimesed, kes proovivad uusi trende

Moekad naised on julged. Kui nad märkavad, et uus trend on sündimas, tahavad nad seda esimestena proovida ja viivad uued moesuunad tänavale. Suure riskiga kaasnevad tavaliselt ka suured auhinnad.

11. Nad külastavad sageli erinevaid poode

Isegi meesteosakonda või antiigipoodi külastades on nende naiste silmad pärani, kuna nad ei taha midagi maha magada. Kunagi ju ei tea, millise kalliskivi võib kõige ebatõenäolisemast kohast leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles