Tegelikke põhjuseid, miks mehed suhteid lõpetavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi inimesed lähevad lahku erinevatel põhjusel, võib meeste suust sageli kuulda sarnaseid selgitusi, miks nad otsustad suhte lõpetada. Kui mõtled oma eelnevatele suhetele, siis ütle ausalt, kas saad alati meest süüdistada? Või oled osaliselt ka ise süüdi olnud?

Suhteportaal YourTango pani kirja kümme tegelikku põhjust, miks mehed suhteid lõpetavad.

1. Naised ei kuula

Kui mees ütleb midagi, anna talle võimalus oma mõte lõpuni rääkida. Kuula, mida tal on sulle öelda. Probleem on selles, et mõnikord on mehed suhetes naistega, kes tekitavad neis tunde, et nad ei tea üldse, millest nad räägivad. Mehel ei pruugi alati õigus olla, aga tal on asjade kohta oma arvamus ja meest häirib see, kui tal tekib tunne, et tema arvamus pole oluline.

2. Naised kuulavad liiga palju oma sõbrannasid

Mehed mõistavad, et naistel on vaja sõbrannasid. Aga kui naine kuulab oma vallaliste sõbrannade suhtealaseid nõuandeid, siis sellest ei tule midagi head. Mees pole rumal, ta teab, et sa räägid oma suhtest teistele, aga ole teiste nõuannete suhtes ettevaatlik.

3. See, mis suhtes toimub, ei puutu peresse

Mees ei ürita naist tema perelt ära röövida. Tegemist on ju armusuhte, mitte inimrööviga. Aga kui mees on piisavalt küps ja suudab suhte üksikasju endale hoida, kas on liiga palju palutud, et naine teeks sama? Kui naine räägib oma emale ja õdedele igast vaidlusest ning tülist, siis pole mingi ime, et mees ei meeldi eriti naise perele. Ära siis imesta, miks ta ei taha sinu perekonna sündmustest osa võtta.

4. Mees ja naine pole puusast ühendatud

Paarisuhtes olemine ei tähenda seda, et te peate kogu aeg kõike koos tegema. See muudab koosveedetud aja väärtuslikumaks. Tuleta meelde aega, mil olid veel vallaline. Sul olid omad hobid ja meelistegevused, sa olid suuteline üksi tegutsema ja veetsid sõbrannadega lõbusalt aega. Samade asjadega võid vabalt jätkata ka suhtes olles. Mehel on samuti omad tegemised ja ta teab väga hästi, et kogu aeg ei pea koos olema.

5. Kas tegemist on suhte või vanglaga?

Järelevalveametnikud kontrollivad teatavasti neid vange, kes on vabadusse lastud ja kes peavad oma tegemistest aru andma. Paljud naised kohtlevad kahjuks mehi samamoodi. Kui mees tunneb, et teda ei usaldata, eriti kui ta pole selleks üldse põhjust andnud, tekib tal tunne, nagu ta oleks vangis. Ära eelda, et see mees tahaks sinuga pikka aega koos olla. Sa peaksid oma ebakindlustest vabanema enne, kui astud uude suhtesse.

6. Mõõdukas iseseisvus on tore

Kui naine korrutab pidevalt mehele, et saab üksi kõigega hakkama, siis tekib küsimus, milleks on tal üldse oma ellu meest tarvis? Kuigi see võib kõlada pealiskaudselt, vajavad ka mehed seda, et naised aeg-ajalt nende abi paluks ja neid kiidaks. 

7. Liigne sõltumine pole sugugi hea

Kuigi mees tahab tunda, et ta on naise elus vajalik tegur, ei meeldi talle see, kui naine toetub kõiges ainult temale. Meestele meeldivad naised, kes saavad oma asjadega hakkama, kuid samas annavad meestele märku, et nende elus on ruumi ka mehise energia jaoks. Kui sa küsid aga iga asja kohta mehelt nõu, siis muutub see kiirelt tüütuks ja ta võib oma asjad kokku pakkida.

8. Naised kritiseerivad mehi

Naisele võib tunduda, et mees ei suuda midagi õigesti teha, kuid see pole päris tõsi. Me lihtsalt pöörame negatiivsetele asjadele rohkem tähelepanu. Tegelikult ei meeldi kellelegi see, kui neid alalõpmata kritiseeritakse. 

9. Minevikust ei tasu tulevikku otsida

Me kõik oleme teinud vigu. Oluline on neist vigadest õppida, mitte neid pidevalt läbi elada. Kui mees tegi minevikus vea, anna talle andeks ja unusta see. Ära võta seda pidevalt jutuks ega tee teda selle pärast maha. Samuti ära heida talle seda ette ega kahtlusta, et ta teeb uuesti sama vea. Kui võtad pidevalt minevikku jutuks, ole valmis selleks, et peagi kuulub ka see mees su minevikku.

10. Naised ei suhtu hästi mehe sõpradesse

Tema sõbrad ei pruugi olla sinu sõbrad, kuid ära neisse seetõttu halvasti suhtu. Mees teadis oma semusid ammu enne sinuga tutvumist. Ta tunneb neid läbi ja lõhki. Kui mõni tema sõpradest on naistemees, siis ilmselt ta teab seda, sa ei pea seda talle ütlema. Kui teed mehe sõprade kohta pidevalt negatiivseid kommentaare, siis näitab see vaid sinu enda ebakindlust ja seda, et sa ei usalda meest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles