Uuri, kuidas eelistaksid erinevad tähtkujud valentinipäeva tähistada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Isegi kui pole soovi valentinipäeva tähistada, ei saa salata, et suhted mõjutavad meid kõiki. Ja kuna suhteid mõjutab oluliselt see, mis inimtüüpidega on tegu, võid ehk tunda huvi, kuidas võiks tähtkujud sõbrapäeva tähistamises rolli mängida. 

Elite Daily pakub välja meelelahutusliku juhendi, erinevad tähtkujud eelistavad valentinipäeva tähistada.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kaljukits (22. detsember - 20. jaanuar)

kaljukitsed on töökad ja sihikindlad inimesed, kes saavutavad pragmatismi abil lõpuks kõik, mida tahavad. See tähendab, et isegi kui neil pole valentinipäevaks kaaslast, leivad nad enda kõrvale kellegi järjekindlalt internetist ostides. 

Konservatiivse loomu tõttu võib Kaljukits olla mõnikord pessimistlik. Pole ime, kui ta on tegelikult juba ammu kindel, et on valentinipäeval nagunii üksi ja tellis omale ise kimbu lilli, mis õigel päeval kohale jõuavad.

Foto: SCANPIX

Veevalaja (21. jaanuar - 19. veebruar)

Kuigi Veevalajad on teadupärast «kassid, kes kõnnivad omapäi», motiveerib nende suur inimesearmastus sõbrapäevast osa võtma. Loominguliste ja iseteadlike inimesena planeerivad nad  valentinipäevast oma versiooni. 

Kui Veevalajal on partner, siis on ta sel päeval tagasihoidlik, sest tunneb end (vähemalt avalikult) äärmisel ebamugavalt, kui on sunnitud oma tundeid välja näitama. Kui ta on vallaline, naudib ta hea meelega sõprade seltsi.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kalad (20. veebruar - 20. märts)

Kaladele ei meeldi üksi ujuda ja valentinipäeva tahavad kindlasti kellegagi koos veeta. Seetõttu võib juhtuda, et Kalad harrastavad sel õhtul juhuöösuhteid. 

Kaladele meeldib seigelda ja uusi kogemusi nautida. Armastuse pühal võivad nad ette võtta midagi hulljulget. Samas on nad oma loomult alluvad ja kui kallim tahab teha midagi muud, on nad selleks varmalt nõus.

Illustratsioon: Scanpix/Naine24.ee

Jäär (21. märts - 20. aprill)

Tähtkujudest esimesena on Jäär sündinud juht - tema juba ei vaja «mingit kommertspüha», et armastust tähistada! 

Teotahteline ja entusiastlik Jäär teeb valentinipäeval midagi täiesti mitteromantilist. Näiteks vaatab ta pigem õudusfilme või kokkab omale midagi toekat rohke küüslauguga. 

See aga ei tähenda, et ta ei tahaks voodilinade vahel hullata. Sel puhul mõtleb ta enamasti ikkagi eelkõige endale.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Sõnn (21. aprill - 21. mai)

Materiaalseid väärtuseid hindav Sõnn ootab kallimalt salamahti valentinipäevakingitust. Kui kallimat pole, premeerib ta end ise. 

Sõnni süda on hell ja sel päeval teeb ta hea meelega midagi romantilist. Kui sinu partneriks on Sõnni esindaja, ei pea sa muretsema, et pingutaksid kuidagi üle. Talle meeldibki see.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kaksikud (22. mai - 21. juuni)

Kaksikud elavad duaalsuse maailmas, mistõttu kohanevad nad kergesti igasuguse olukorraga, kuid on ka veidi otsustusvõimetud. Valentinipäeval järgivad nad oma tavapärast rutiini, mida vürtsitavad üllatused ja ootamatused. Kavalatel Kaksikutel on alati mõni trikk varrukast võtta.

Kuna nad on loomult pealiskaudsed, flirdivad kaksikud baaris vaid kõige ilusamate inimestega. Need, kel on kaaslane olemas, kühveldavad kokku luksuslikke kingitusi. 

Ole tähelepanelik tema silmakirjalikkuse suhtes - isegi kui ta ütleb, et peab valentinipäeva mõttetuks ja ei taha seda tähistada, siis tegelikkuses ei pruugi see nii olla.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Vähk (22. juuni - 23. juuli)

Vähk vajab kaitset ja mugavust, millest lähtuvalt eelistab ta veeta valentinipäeva kellegagi, kellega tunneb suurt lähedust - kas abikaasa või oma perega.

Kuna Vähid on nõnda tundlikud, siis on tõenäoline, et sel päeval nukrutsevad vallalised Vähid omaette ja haletsevad ennast. Samas on nad ka usaldusväärsed ja pööravad sel päeval tähelepanu kõigile, kes on neile siiralt olulised.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Lõvi (24. juuli - 23. august)

Valentinipäev annab Lõvile võimaluse särada, olgu ta üksi või paaris. Neile on see päev justkui õigustus, miks teised peaks neid imetlema. 

Kui su kallim on Lõvi, ootab ta sult kindlasti palju tähelepanu ja kingitusi. Enesekindel ja edev Lõvi valentinipäeval üksi end ei näita. Pigem läheb ta siis juba sõpradega välja ja teeb, nagu teda ei huvitaks. Energilise ja elava inimesena naudib ta iga põhjust, et pidutseda. 

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Neitsi (24. august - 23. september)

Neitsi kalgi pealispinna all on soe süda. Valentinipäevast eriti ei hooli, sest on oma loomult pigem praktiline ja loogilise mõtlemisega. 

Miks peaks kallimale armastust välja näitama vaid ühel päeval, kui seda peaks tegema iga päev? Ära ole narr ja jäta tarbetud kingid - Neitsi meelest on see liiga pealiskaudne püüd tema südant võita.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Kaalud (24. september - 23. oktoober)

Kaalud on uskumatult seltsivad, aga ka uskumatult otsustusvõimetud, mis tähendab, et valentinipäevaplaane teevad nad kõige viimasemal minutil. Seetõttu võivad nad ka oma kaaslase selleks õhtuks valida mõne tutvumisäpi abil. Valikus on näiteks Tinder.

Oma olemuselt on Kaalud romantilised ja sarmikad, kes naudivad valentinipäevaüritusi. Neile meeldib flirtida ja suhelda. Kui su kohtingukaaslaseks on Kaalude esindaja, siis ära imesta, et ta sind sageli üksi jätab ja teistega suhtleb. Päeva lõpuks on ta siiski hell inimeseloom, kes otsib õiglust ja tasakaalu, tänu millele tuleb koos sinuga koju.

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Skorpion (24. oktoober - 22. november)

Väga iseseisva inimesena pole Skorpionile mingi probleem Valentinipäeva üksi veeta. Eriti seetõttu, et talle meeldibki üksi tähistada. 

Kuna talle meeldib oma vaenlastele kätte maksta, võib ta hoopis eelistada kodus istumist, et saaks oma plaane haududa. 

Iseenesest pole sellest midagi halba, sest ta on väga kirglik ja pühendunud armastaja, kes ütleb ausalt ära, mis tal hingel on. Selle alla kuulub ka armastuse avaldamine. 

Foto: Scanpix/Naine24.ee

Ambur (23. november - 21. detsember)

Amburid on positiivsed ja optimistlikud inimesed, kel on suur süda ja veel suurem kujutlusvõime. Vallaline Ambur valentinipäeval üksi koju konutama ei jää - ta läheb vaatama «Viiskümmend Halli varjundit» ja saab sellest inspiratsiooni, et end õhtul mõnusalt tunda. 

Kel kaasa olemas, võtab ette midagi seikluslikku, sest talle meeldib proovida uusi asju. Ambur hindab ausust ja on ise teadupärast väga otsekohene. Kui talle sinu kingitud kommikarp ei meeldi, saad sellest kindlasti teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles